Szabadságon a Trónok harca szereplői

Véget ért az idei első nyári hosszú hétvége, ami néhány napnyi kellemes kikapcsolódással és szabadtéri szórakozással kecsegtetett a sűrű hétköznapok tengerében. Nem csak mi vágyunk azonban a rohanó munkanapok közepette a jól megérdemelt pihenésre és a stresszoldó bohóckodásra. Ugyanígy vannak ezzel például a Trónok harca szereplői is, akik mindig kaphatóak egy kis mókára a stábbal és nem restek a közös időtöltésük részleteit megosztani rajongóikkal sem.

Egy szó, mint száz, kedvenc sorozatunk színészei imádják a forgatás előtti, utáni, vagy akár a forgatási szünetek alatti  életképeket megörökíteni, és az ennek eredményeképp létrejövő izgalmas fotóikat Instagramra kiposztolni. Nem is csoda, hiszen egytől-egyig irigylésre méltóan fotogének, még a vagány Trónok harca-imázs nélkül is.

Amennyiben közelebbről meg szeretnénk ismerkedni a kedvenc figuráinkat megformáló színészekkel és színésznőkkel, elég, ha kicsit belemerülünk az Instagramos profiljaikba. Következzen néhány kép a népszerű fotómegosztó alkalmazás közreműködésével Westeros legnépszerűbb alakjairól, ahogyan még sosem láttuk őket!

View this post on Instagram

fourfunnyfaces @sophie_789

A post shared by Pedro Pascal (@pascalispunk) on

Nem számít, hogy a sorozatban barátok vagy ellenségek, a való életben úgy tűnik, az egész stáb egy nagy família, akik imádják egymást és akik sosem mondanak nemet egy nyelvnyújtogatós, grimaszolós, egymást átkarolós selfiere. Sokak kedvenc figurájává vált a negyedik évadban megismert Oberyn Martell; az őt alakító Pedro Pascal talán a stáb legaktívabb Instagram felhasználója, aki előszeretettel pózol sorozatbeli barátaival, illetve azok kis száma miatt főleg ellenségeivel, így például a Cerseit megformáló Lena Headeyvel, vagy Izland legerősebb emberével, aki az évad egyik izgalmas párbajában volt Oberyn ellenfele. Pedro még a karakterét halálra ítélő George R. R. Martinnal is szívesen poharazgat,  néhány képéről pedig a bájos Gwendoline Christie mosolyog ránk vissza.

View this post on Instagram

Buds.

A post shared by Pedro Pascal (@pascalispunk) on

View this post on Instagram

G & P in Rio. #gameofthrones #HBOlatinamerica

A post shared by Pedro Pascal (@pascalispunk) on

View this post on Instagram

Christ & Christie.

A post shared by Pedro Pascal (@pascalispunk) on

Nemrég körbejárta az internetet egy fotó, amin a sorozat kedvelt sztárjai strandolnak együtt, nevezetesen a Brienne-t, Lorast, Cerseit, Oberynt és Ellaria Sandet megformáló színészek: ettől a képtől szerintem mindenkinek megjött a kedve egy kis tengerparti nyaraláshoz. A kép eredetileg Lena Headey Instagram profiljáról indult el népszerű körútjára, ugyanúgy, ahogy ez a kedves apja-lánya kép Charles Dance-szel.

View this post on Instagram

A westeros day out @pascalispunk and @finnjones

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

View this post on Instagram

@Jaseflem123 ..Charlie and I .. Hard at work

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

Sok fotón szerepelnek együtt olyan színészek is, akik a sorozatban nem is találkoztak, mint például Emilia Clarke (Daenerys), Rose Leslie (Ygritte), Kit Harington (Jon Snow) vagy Natalie Dormer (Margaery), de a tévéképernyőn kívül láthatóan keresik egymás társaságát – nem hibáztatom őket, én is bármikor fotózkodnék velük, ha lenne lehetőségem.

Loras Tyrell megformálója, Finn Jones sem utasít vissza egy-egy grimaszt vagy kedves mosolyt, ha fotózásról van szó, és szívesen kapcsolódik ki a a többiekkel.

View this post on Instagram

Blokes. @finnjones

A post shared by Pedro Pascal (@pascalispunk) on

View this post on Instagram

🙂

A post shared by Finn J (@finnjones) on

Persze. ne feledkezzünk meg Richard Maddenről, azaz Robb Starkról sem, aki előszeretettel tölti idejét a Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldauval, a Theon Greyjoyt megformáló Alfie Allennel, de a hajókázást sem veti meg a Tyrion Lannistert játszó Peter Dinklage társaságában.

Az Arya Starkot alakító Maisie Williams is szorgalmasan tölti fel a képeit az alkalmazás segítségével, így kerülhetett napvilágra ez a sorozatbeli testvérével készített fotó is. A poszt végéről pedig egyértelműen nem maradhat le Hodor, illetve az őt zseniálisan alakító Kristian Nairn, akit szintén Maisie Williams kapott lencsevégre DJ-zés közben.

Főkép: innen

Szöveg: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.