Csillogás és neonfények – Cali Sunshine

Hogyan foglalható össze néhány szóban az igazán glamúros nyár? Nehezen, de ha próbálkoznánk, a megemlített kifejezések között biztosan szerepelnének a neonszínek, a bizsergető napsütés, a glitterek, a hajnalig tartó bulik és Kalifornia. Mindezt a WeTheUrban magazin egy mozgalmas editorialban sűríti össze, amitől mindannyian néhány méterrel a föld fölött érezhetjük magunkat – és nem csak az extrém platformos szandálok miatt.

A WeTheUrban egy online magazin, mely igyekszik bemutatnu a kultúra minden szeletét. Mindenkinek tudom ajánlani, aki érdeklődik a divat, a zene, a dizájn, a fotográfia és általánosságban a művészetek iránt. A teljes júliusi szám elérhető itt, melynek szinte az összes lapján találtam valami üdítő művészeti vagy divatinspirációt.  Mégis a legjobban a Cali Sunshine címre keresztelt editorial fogott meg, amelyben Cailin Russo modell pózol meglehetősen extrém outfitekben, nem mindennapi sminkben és egy egészen különleges környezetben.

Cailin-7

Az editorial jelszava a „neonszíneket minden mennyiségben” lehetett, hiszen a Palma Wright által kreált összeállítások élénkségét szinte már nem is lehetne fokozni. Még zsúfoltabbnak hatnak az egyes kompozíciók a szintén gazdagon mintázott háttérnek köszönhetően, ami nem más, mint Kalifornia egyik nevezetessége, a Megváltás hegye. Valójában egy csoport kisebb hegyről van szó, melyek igazi művészeti installációvá lényegültek Leonard Knight keze munkájának, és százezer gallon festék felhasználásának eredményeként, és amelyek önmagukban is megérnének egy fotósorozatot.

Cailin-4 Cailin-3

  Cailin-1

Ted Emmons sorozatában már így is több csillogást fedezhettünk fel, mint átlagosan tíz másikban, de ha még Matisse Andrews csodás glitteres-csillámos sminkkreációit és a Cailin által viselt vagány platform szandálokat is hozzávesszük, akkor a Cali Sunshine-t akár az idei legglamúrosabb editorialnak is kinevezhetjük és senki nem vádolhat elfogultsággal. Mindent összevetve a sorozat hosszas tanulmányozásának következményeként erős késztetést érzek, hogy kimozduljak és megünnepeljem, hogy létezik az a három hónapos csoda, amit nyárnak nevezünk!

Cailin-9 Cailin-2 Cailin-5 Cailin-8

Sunshine and neon lights – Cali Sunshine

How could we summerize in a few words what glamorous summer means? Well, we couldn’t, but if we tried, I’m sure we used words like neon colours, sunshine, glitters, neverending parties and California. That’s exactly how WeTheUrban imagines the hottest season with its fantastic Cali Sunshine editorial.

Model Cailin Russo shined bright like a diamond, thanks to the great styling (Palma Wright) and the shimmery make-up (Matisse Andrews). Undoubtedly neon colours and platform shoes had the most important role during this photoshoot. The editorial was photographed at the famous Salvation Mountain in California, which made these compositions even more colorful. Watching these awesome pictures makes me wanna go out and celebrate summer! Do you feel the same?

Képek innen.

Modell: Cailin Russo

Fotós: Ted Emmons

Styling: Palma Wright

Smink: Matisse Andrews

Haj: Sal Salcedo

Szöveg: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.