USE bag – DC Comics: a USE unused a Warnes Bros-szal projektel!

A USE unused tervezőtriója által tervezett sűrű szövésű vászon és bőrkiegészítőkkel kombinált táskája a pop-up boltok kollekciójából nőtte ki magát és debütált önálló márkaként múlt év decemberében. A USE bag kollekció a hazai jó minőségű, de megfizethető táskakínálat hiányosságait hivatott orvosolni, emellett a mindennapi használatra alkalmas, strapabíró darabok megalkotása is szempont volt. A brand történetének jelentős állomásához érkezett: a USE International Zrt. és az amerikai szórakoztatóipari mogul, a Warner Bros közös együttműködési szerződést írtak alá, melynek keretében a közös  DC Comics collection  kivitelezésén dolgozhattak a tervezők.

A DC Comics Collection  a USE bag előnyeire építve és tovább gondolva azt egy újabb missziót kíván betölteni a hazai divatéletben: színesebb és kreatívabb városi utcaképet szeretne festeni.

A webshopban az új kollekció darabjai is péntektől lesznek megtekinthetőek és előrendelhetőek (várható szállítás: szeptember 19). A USE bag basic kollekció ellenben rendelhető a webshopon keresztül.

 

www.usebag.hu

2 thoughts on “USE bag – DC Comics: a USE unused a Warnes Bros-szal projektel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.