Skip to content

USE bag – DC Comics: a USE unused a Warnes Bros-szal projektel!

A USE unused tervezőtriója által tervezett sűrű szövésű vászon és bőrkiegészítőkkel kombinált táskája a pop-up boltok kollekciójából nőtte ki magát és debütált önálló márkaként múlt év decemberében. A USE bag kollekció a hazai jó minőségű, de megfizethető táskakínálat hiányosságait hivatott orvosolni, emellett a mindennapi használatra alkalmas, strapabíró darabok megalkotása is szempont volt. A brand történetének jelentős állomásához érkezett: a USE International Zrt. és az amerikai szórakoztatóipari mogul, a Warner Bros közös együttműködési szerződést írtak alá, melynek keretében a közös  DC Comics collection  kivitelezésén dolgozhattak a tervezők.

A DC Comics Collection  a USE bag előnyeire építve és tovább gondolva azt egy újabb missziót kíván betölteni a hazai divatéletben: színesebb és kreatívabb városi utcaképet szeretne festeni.

A webshopban az új kollekció darabjai is péntektől lesznek megtekinthetőek és előrendelhetőek (várható szállítás: szeptember 19). A USE bag basic kollekció ellenben rendelhető a webshopon keresztül.

 

www.usebag.hu

2 thoughts on “USE bag – DC Comics: a USE unused a Warnes Bros-szal projektel! Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s