Stories by Kelly Osbourne – Érkezik Kelly Osbourne kollekciója!

A rebellive bemutatja: Stories… by Kelly Osbourne. De miről is van szó? Néhány éve Kelly Osbourne még rendszeres szereplője volt a legrosszabbul öltözött sztárok listájának, divatbaklövéseivel pedig kimeríthetetlen témát szolgáltatott a magazinoknak.  A vagány rocker lány azonban időközben meghökkentően lefogyott és kinőtte a slampos, vadóc tini szerepét, olyannyira, hogy idén szeptemberben – hosszas tervezés és előkészületek után – piacra dobja első kollekcióját. A különc, polgárpukkasztó, trendeket totálisan ignoráló Kelly ezzel elérte, hogy neve mellé a divattervező címke is odakerüljön a Wikipédiás adatlapjára.

Kelly Osbourne-t mindig nagyon érdekelte a divat világa, de ő is belátta, hogy fiatalabb korában időnként igencsak mellélőtt ruha- és hajviseleteivel, sőt, néha még most is. Mi azonban napról-napra jobban imádjuk Kelly outfitjeit, és már alig vártuk, hogy előrukkoljon egy saját kollekcióval.

kelly

A Stories névre keresztelt márka szeptemberben fog debütálni, és a HSN weboldalán lesz először elérhető. Az eddigi skiccek egy igazi angolos, klasszikus, de nem konzervatív, extravagáns, mégsem harsány vonalat ígérnek, és olyan izgalmas darabokat, mint a Union Jack printes playsuit vagy a pöttyös kezeslábas. A kollekció fő eleme a szűk ceruzaszoknya érdekes textúrákkal feldobva, a hagyományos fekete blézer és dzseki, illetve nagy kedvencem, a Péter Pán gallér.

stories

stories2

Az egyes ruhadarabok az amerikai 0-s mérettől egészen a 24-es méretig lesznek elérhetőek – Kelly ezzel is jelzi, hogy sikeres fogyókúrája ellenére elutasítja a csontsoványság hypeolását és a kifutók szépségideálját. Legtöbb tervező a 14-es méretig készít ruhákat, ami nálunk 44-esnek felel meg.

De nem csak a szuper tervek és a méretek bő választéka miatt emeljük képzeletbeli kalapunkat Kelly előtt – nagyon bejön a márka elnevezése mögött meghúzódó elképzelés is. A Stories ugyanis arra mutat rá, hogy minden ruhadarabnak vagy összeállításnak megvan a maga története: hol, mikor viseltük, milyen esemény kapcsolható hozzá, milyen emlékekre asszociálunk róla, legyen az jó vagy rossz. Valójában a gardróbunk minden egyes eleméhez valamilyen érzelmet csatolunk, és minden darab köré egy egész eseményláncolat épül: egy sztori.

Kelly annyira beleélte magát ebbe a koncepcióba, vagy épp leendő karrierjébe dizájnerként, hogy a brand nevét magára is tetováltatta – és igen extrém helyet választott a szócskának. Legalább, ha a szeptemberi debüt mégsem lesz olyan sikeres, elég, ha visszanöveszti a haját; de azt hiszem, erre nem lesz szükség.

Kelly azokon a csatornákon terjeszti a kollekcióját, illetve annak hírét, amikben igazán otthonosan mozog: a televízióban és az interneten. Instagram adatlapján augusztus 18-án jelentette be, hogy sok éves munka után végre elkészültek az első Kelly Osbourne-darabok. Korábban már tervezett díjátadóra is ruhát egy színésznő ismerősének, egy hotel számára pedig uniformist is; most pedig – egy hónappal dizájnerként való debütálása előtt – már egy újabb, “holiday” vonalon gondolkodik. Mostani kollekcióját – nagyon találóan – Chapter One-nak, azaz Első Fejezetnek nevezte, és tervezi, hogy további fejezeteket hozzon létre. Célja nem a korszakalkotás vagy az, hogy elsőszámú tervezőként tartsák számon, hanem, hogy mindenki számára elérhető, jó minőségű, “Kelly-s” ruhák kerüljenek ki a kezei közül. Hát, mi már alig várjuk, hogy elolvassuk ezt a könyvet.

Kelly Osbourne finally debuts as a fashion designer – from September Stories.. by Kelly Osbourne clothes will be available on HSN’s website. The brand offers sizes from 0 to 24, so everyone can wear the collection. “Stories” refers to the feeling when we attach memories and emotions to our clothes and remember exactly when and where did we wear them – each piece of our wardrobe has its own story. Kelly named this first collection Chapter One and she plans on creating also Chapter Two and so on. We can’ wait to read the whole book!

Képek innen és innen

Szöveg: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.