Skip to content

#Standforsomething – Tervezz saját Dr. Martens bakancsot!

Virágos? Képregényes? Neonszínekben pompázó? A Martens lábbelik dizájnja eddig sem volt unalmas, de a brand most mindezt új szintre emeli: bárki megtervezheti a saját bakancsát, amit akár a saját arcképével is dekorálhat! Na, persze egyelőre csak virtuálisan.

Ahhoz, hogy részt vegyünk a Dr. Martens #Standforsomething elnevezésű kreatív kezdeményezésében, nem kell feltétlenül dizájnernek, Photoshop-zseninek vagy jó rajzosnak lennünk – elég, ha van egy-két jó fotónk, és valami izgalmas eszme, amit a bakancsunk képvisel. Nincs is más dolgunk, mint meglátogatni a Dr. Martens Facebook oldalát, ahol azonnal a Design a Boot applikációba botlunk. Innentől egyszerűen lehetetlen megállni, hogy ne próbálgassuk végig a képeinket digitálisan Martensekre printelve. A verseny végén két győztes dizájnt választanak, amelyekből egy-egy igazi bakancs készül – ami egyúttal a győztes nyereménye is. Szóval tervezésre fel!

Ha pedig az eddig feltöltött tervek között nézelődnétek, szintén megtehetitek a Martens oldalán. A sok mesefigurával, tájképpel, zenekarral, selfievel (!) díszített bakancs közül megpróbáltunk kiszűrni néhány kedvencet. Következzenek a legrebellisebb – többek között nagy kedvenceim, Andy Warhol és Egon Schiele művészetét megidéző – Martensek.

warholmartens

motherearthmartens readermartens schielemartens

Did you know you can design your own Dr. Martens boots? And it’s not even complicated. All you have to do is visit the brand’s Facebook page, upload one of your pictures and choose something to stand for. The two winner designs will be made into real boots – this is an opportunity for every fan of Martens!

Képek innen.

Szöveg: Alexandra

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s