The FOUR: Versatile – Resort 2015

Már hetek óta sneak peakekkel bombáz minket a magyar The FOUR tervezőcsapata az éppen elkészült első resort kollekciójukról, a márka Instagramján (@thefour_) keresztül. Azt a brand elindulásakor is sejtettük, hogy érdemes lesz majd odafigyelni a három fiatal tervező munkájára, ma már azonban egészen világos, hogy szezonról-szezonra is tudják hozni azt a szokatlan anyagokkal kombinált laza eleganciát, amiért a kezdetekkor beléjük szerettünk. 

Tegnap kerültek ki a márka Facebook oldalára az első fotók a 2015-ös resort kampányról, amelyet elsőként a Kingdom of Style közölt egy posztjában. A blog egyik szerzője, Michelle, az éppen aktuális minimalőrülettel kapcsolatos fenntartásairól értekezett a cikkben, és ennek fényében fejezte ki csodálatát hazánk divattervezőinek új kreációi és a márka koncepciója iránt. A klasszikus darabokat, mint a kis fekete ruha, különleges szabással bolondították meg a designerek, és hasonlóan a legtöbb darabhoz, ez is szaténosan fénylő anyagból készült. Egy másik ruha, valamint az azt kiegészítő táska egészen a csiszolt krómfelület utánzásáig merészkedik, és durva éleivel hagy maradandó nyomot rebellis szíveinkben.

A színskálát uraló fekete és a szürkék, a beton, illetve a fémszín árnyalatait egy lágy rózsaszín töri meg. Mindez gondoskodik arról, hogy a kollekció kitűnjön a minimalista vonalból, amely könnyen unalmassá is válhat. A ruhák letisztultságának dominanciáját olyan kiegészítők oldják fel, mint a kötött, galléros infinity sál, az edzőcipō, vagy a Medence csoport újrahasznosított táskáira emlékeztető, áttetsző hálóból kialakított kis válltáskák.

THE FOUR – Az Év Fiatal Divattervezője 2014-ben. A Fashion Awards Hungary díja az új kollekciót is inspiráló vizuális elemek társaságában

Az eddig megjelent hivatalos fotókon és a The FOUR We Are Selecters oldalán még nem láthattuk az alábbi, az Instagramon közzétett, igencsak izgalmas darabot a Versatile kollekcióból. A nylonszerű anyagból kivitelezett, digitális számjegymintázattal ellátott és újragondolt, kimonószerű pufikabát mellett ki tudja még milyen high-tech megoldásokkal kísérleteztek a tervezők ebben a valóban sokoldalú és hordható ruhákat felvonultató projektben. Egy biztos: mi kíváncsian várjuk az eredményt!

Addig is kövessétek őket a Facebookon és az Instagramon, ahol azonnal értesülhettek a The FOUR-ral kapcsolatos friss hírekről!

The first resort collection of the Hungarian designertrio, The FOUR offers minimalistic chic with a hint of baby rose, combined with casual pieces and originally redesigned accessories. Each piece is crafted by unusual materials like nylon and other modern, sometimes hi-tech fabrics. Embroidered digital numbers as pattern and satin gloss. This is ‘Versatile’!

Szöveg: Netta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.