Megjelent a RIENNE Creations 2014-15-ös őszi/téli kollekciója!

A RIENNE Creations 2014/15 őszi-téli kollekciójának kiindulópontja a kristályfelületek manipulálása. Nagy Adrien tervező Sipos Balázs üvegművész műhelyében professzionális eljárással, platina- és aranytartalmú üvegfesték felhasználásával kísérletezett egyedi árnyalatok kialakításával. Az így létrehozott különleges kristályfelületek tökéletlensége a múlt század hangulatát idézi, amely a szigorú plexiüveg- és plasztik elemekkel kiegészülve válik a mai modern nő izgalmas kiegészítőjévé.

unnamed (1)

„A kollekcióm megalkotásához inspirációs alapot nyújtott a konstruktivizmus néhány alkotása, különösképpen Moholy-Nagy László fény-tér-modulátora. Az ékszertervezés fontos eleme a fény játéka. A kristályon mindig megtörik a fény, azonban ez a fénytörés a felület-manipuláció által irányíthatóvá válik. Az őszi-téli kollekciómban domináló arany és platina bevonattal ellátott kristályok finomabban tükröződnek.” – mondta el friss gyűjteményéről Nagy Adrien.

A RIENNE Creations 2014/15 őszi-téli kollekciója idén februárban a London Fashion Week-en debütált. Az új kollekció közvetlenül a tervezőtől e-mailen keresztül rendelhető, illetve a Fidji Style üzletben elérhető. (1052 Budapest, Váci utca 34.)

Kampányfotók:

Make-up: Linda Simko Make Up
Photo: István Polónyi
Model: Nikolett Schütz
Styling: Fruzsina Csonka
Special thanks to Ludovika Shop

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.