Skip to content

RebelliveRandom #20 – Kovalik Natasa válaszol

Az öregsulis olvasók talán még emlékeznek a RebelliveRandom interjúsorozatra – e rovatot két évvel ezelőtt indítottam, s most ugyanott folytatjuk, ahol anno abbahagytuk. Az alanyok tíz randomkérdést kapnak, amelyek érintik a karrierjüket, a divattal kapcsolatos véleményüket, de személyes vonatkozásuk is van. Most a tehetséges make-up artist hölgyet, Kovalik Natasát kérdeztük. Következzen most Ő és randomválaszai!

A divat nekem azt jelenti, hogy…

Minden változik.

Ami miatt igazán szeretem a hivatásom:

Segít mindenkiben meglátni a szépséget.

Ami a leginkább kikapcsol:

A lovaglás, nemrég elkezdtem szabadidomítással foglalkozni.

Ami a leginkább inspirál:

Nagyon sok minden. Nyáron láttam Bill Viola videóművész kiállítását Párizsban, érdemes követni a munkásságát, engem nagyon inspirál.

Amiért kedvelem Magyarországot:

A Balatonfelvidékért, a borokért, a lovakért, a barátaimért, a kis távolságokért, és mert azt gondolom, hogy nagyon izgalmas projektek folynak itt.

Ahova mindig is el szerettem volna jutni, az Japán, februárban volt szerencsém, imádom a kultúrájukat és az érzéküket a részletekhez.

Akinek a legtöbbet köszönhetem szakmailag az a mesterem, Tombor Saci, akivel mind a mai napig dolgozunk együtt közös projekteken.

Legutóbbi kedvelt olvasmány és film, melyet bátran ajánlok, mert:

A nagy szépség című filmet Sorrentino rendezésében imádtam, elképsztő az operatőri munka. Róma gyönyörű díszletei között fogalmaz meg a film valami igazán egyetemeset. Nem véletlenül nyert Oscart idegen nyelvű film kategóriában. Herman Koch A vacsora című regényét két nap alatt fogyasztottam el, annyira izgalmas. Egy család sötét titkai feslenek fel a vacsoraasztalnál. Film is készül belőle Cate Blanchett rendezésében.

Legnagyobb erényem és a legrosszabb tulajdonságom két szóban:

Rugalmasság, türelmetlenség.

Amire a legbüszkébb vagyok mostanában az a Toni and Guy Fashion Week Budapest, ahol a MAC csapatával, illetve a tervezőkkel közösen alakítjuk ki a sminkeket. A legutóbbin 6 tervező szerepelt, mindegyiküknek saját sminkkoncepciója volt.

www.natasakovalik.com

Szöveg: Ivett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s