Exkluzív kiállítás a Stylewalker Day & Nighton!

Egyszerre lesz egy helyen a hazai fiatal dizájnerek krémje és 20 pályakezdő tehetség! Október 4-én a Design Hét Budapest 2014-hez csatlakozva ismét jelentkezik a Stylewalker Day & Night. Az V. kerületi magyar vonatkozású tervezői shopok új üzletekkel, hosszabbított nyitvatartással, kedvezményekkel és egy izgalmas művészeti programmal várják a divat és design szerelmeseit.

A 23+20 kiállítás azért különösen izgalmas, mert most először mutatkozik meg 23 hazai vezető dizájner egy időben, ráadásul az eseményhez kapcsolódik egy grafikai pályázat is, amely pályakezdőknek ad lehetőséget.

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott platform és esemény az elmúlt években nemcsak összefogta a hazai tervezők boltjait, hanem egyfajta kultúrmissziót is betöltött. Kaput nyitott a tervezők és a közönség között,  és megismertette egy jóval szélesebb réteggel a hazai designban rejlő értékeket. Ezt a hagyományt folytatja azáltal, hogy egy exkluzív kiállítás keretén belül összehozott 23 elismert fiatal dizájnert, akik az eseményen résztvevő 23 üzletben állítanak ki. Hozzájuk kapcsolódik az a 20 kezdő grafikus, akiket a pályázat alapján legjobbnak ítél meg a szintén kiállító dizájnerekből alakult 3 fős zsűri, Kiss Miklós, Bonta Gáspár és Ghyczy Dia, valamint a Stylewalker kreatív csapata.

Mivel lehet pályázni?

Már létező, letervezett vagy erre az alkalomra létrehozott design alkotással vagy designra reflektáló munkával. Lehet csomagolás, plakát, illusztráció illetve bármi a sík vizuális művészet területén. A Stylewalker csapata egészen szeptember 18. éjfélig várja a pályázó grafikusok jelentkezését a következő címre: palyazat@stylewalker.hu

További információ és a pályázat feltételei:  www.stylewalker.hu 

A kiállítók nevéért érdemes folyamatosan nyomon követni a Stylewalker Facebook oldalát! (Az esemény Facebookos elérhetőségéért katt ide!) 

Stylewalker Day & Night

Időpont: 2014. október 4. 14:00-22:00

Helyszínek: Anda, Black Box, Buborék, Colorbar, DUAL ART, Eventuell Galéria, Fufavi, Insitu, JOJÓ ArtShop, LACCA Divatszalon, Lollipop Factory Budapest, Mono Fashion, Nami, Nemruci, Open Showroom, Paloma – Gang Design Gallery, Pelso, Rododendron Art & Design Shop, Smallgarden, TheGardenStudio, Tipton Eyeworks, VELOFETISH by Balkantango, wonderLab Concept Store

A program a Design Hét Budapest 2014 eseménysorozat hivatalos része.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.