New York-i kifutón debütált az Alexander Wang x H&M kollekció

Míg mi aludtunk, a New York-i Armory on the Hudson létesítményt beltéri stadionból az Alexander Wang x H&M kollekció globális bemutatójának divatarénájává alakították át. Jessica Chastain, Mary J. Blige és Dakota Fanning is megjelent azon az eseményen, amelyen a sportruházat által inspirációra lelt kollekciót mutatták be a futurisztikus versenypálya-kifutón. A kollekció 2014. november 6-tól lesz elérhető a világ 250 üzletében, valamint online.

Margareta van den Bosch és Alexander Wang

A bemutató után a lemezlovas Jesse Marco-é volt a főszerep, így a kifutó táncparketté alakult át. Őt Sharaya J bulija követte Missy Elliott meglepetés szettjével. Missy a legnagyobb slágerei közül énekelt el néhányat, többek között például a Get Ur Freak On és a Work it című dalokat. Az éjszakába nyúló partyt a Diplo folytatta. Az esemény tele volt energiával: egy free runners csoport is fellépett a bemutató díszletét is felhasználó, Parkour című előadásával, amelyet az izgatott közönség bokszkesztyűk lengetésével, valamint Team Wang és Team H&M feliratú sportkötők viselésével ünnepelt. A hm.com és az alexanderwang.com honlapokon a globális H&M-közönség élő adásban tekinthette meg a bemutatót.

Sharaya J

A hírességek és divatújságírók tömegén kívül a divatfanatikusok azon tagjai is részt vehettek az ünnepségen, akik New York kiválasztott H&M üzleteiben felállított automatákból megnyerték az esemény beharangozásakor elindított golden ticket kezdeményezés belépőjegyét. Alexander Wang szerint a kollekció tegnap esti bemutatója a show attitűdjétől és sebességétől kezdve, az öltözőszobaként berendezett minibolton, valamint Missy Elliott és Sharaya J előadásán keresztül a késő éjjeli bulival bezárólag egyaránt a divaton túlmutató energikusságról és élményekről szólt.

Missy Elliott és Alexander Wang

Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója pedig úgy nyilatkozott, hogy az esemény igazán jól visszatükrözte az Alexander Wang x H&M kollekciót. Olyan volt, mint a divat és a sport egyértelmű találkozása. Hozzátette, tökéletes választás volt itt, New York-ban bemutatni a kollekciót. Mary J. Blige is méltatta a kollekciót, szerinte nagyon dögös. Könnyed és határozott egyszerre: minden egyben! Nagyon szeretem Alexandert. Imádom, ahogyan a városi ruhákat divatossá teszi. Továbbá szuper dolognak tartom, hogy a H&M-mel való kollaboráció során a dizájner divatot sokkal elérhetőbbé teszi az emberek számára – tette hozzá Jessica Chastain.

Nemrégiben mi is írtunk a megabiznisz eredményeiről, hamarosan pedig Magyarországon is bemutatják a kollekciót, amelyről természetesen tudósítunk majd. Már nagyon várjuk!

Képek: hm.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.