Kincsek közt a Treasure-ben

Elérkeztünk az év azon szakaszához, amikor Jézuska bőrbe bújunk, s elkezdünk listát vezetni arról, hogy mit, kinek ajándékozunk idén Karácsonykor, s főleg: hol szerezzük be meglepetéseinket. Bevallom, nekem még fogalmam sincs, hogy ebben az évben milyen irányba megyek ennek kapcsán, azt viszont megfogadtam, hogy nem fogom a vásárlást az utolsó pillanatra hagyni, mint tavaly. Ja, és nem is csinálok belőle túl nagy ügyet, mert A) nem is tudok és B) mint ismeretes, nem is erről szól az ünnep. Néhány hete az Aulich utcai Treasure nevű üzletben jártam, amely remek akciókkal, különleges ajánlatokkal, kiváló minőségű termékekkel, neves tervezők kreációival és hétvégi nyitva tartással vár Titeket!

Mivel nem lakom Budapesten, nem sűrűn jutok el designer boltokba, stúdiókba, showroomokba, viszont ha sikerül, akkor mindig nagy élményt jelentenek e látogatások. Bloggerként leggyakrabban csak látatlanban szövegelek egy-egy kollekcióról, s csak elképzelni tudom azt, hogy milyen érzés megérinteni, megtapogatni a darabokat, hogy hogyan festenek a valóságban, teljes fizikai valójukban, viselésre készen. Félreértés ne essék, engem kielégít ez az elvont, konceptuális viszony, már csak azért is, mert mint tudjátok, a divatot mint művészeti törekvést vizsgálom, s az, hogy ez materiális hordozókon (ti. a ruhán, az ékszeren magán) keresztül jut el felém, hát, hogy is mondjam; öltözködni muszáj. Értitek. 

Ahogy beléptem a Treasure-be, Marcsi azt javasolta, nézzek szét, szívjam magamba a hely szellemét, merüljek el a darabokban. Nos, így is tettem, végignéztem mindent tüzetesen. Amikor az ember lánya ott jár, nem a megszokott vásárlási élményekkel találkozik. A Treasure-ben a színvonalas térelrendezés, a kifinomultan installált darabok, a látványos színösszhangok révén úgy érezzük magunkat, mint egy izgalmas kiállításon, ahol a „tárlatvezető” barátságos módon fésüli össze lelkünket a bemutatott darab lelkével.

A néhány hónapja nyílt Treasure üzlet Budapest szívében, a Batthyány örökmécses mellett, az Aulich utca 5. alatt várja a különleges, egyedi darabok szerelmeseit, azokat, akiknek fontos a megkérdőjelezhetetlen minőség, s nem pusztán ruhákat szeretnének viselni, hanem alkotásokat. Művészi alkotásokat. Emellett elégedetlenek a tömeg gyártott termékekkel, küzdenek az unalmas ellen, és szeretnék egyéniségüket minél ízlésesebben kifejezni. Értéket képviselnek, ami öltözködésükben is visszaköszön. Bátrak, sikeresek, stílusosak, s persze: ízig-vérig Nők!

Ha ruhákat keresel, a Treasure-ben találkozni fogsz a konsanszky, az Anh Tuan, a USE unused, a Zigi brand, a Je Suis Belle, az Enjey, a Barnoff, a Rafael Biro Keleti aktuális darabjaival, amelyeket olyan ékszertervezők ötletes és stílusos termékeivel egészíthetsz ki, mint az Eve by Eva Remenyi, a NYD design, az Etno, a Vanda Ferencz, a Twofold Concept, a Frangos-New Plan, a Bigyóművek vagy a Rienne Creations.

TREASURE BUDAPEST
Cím: 1054 Budapest, Aulich utca 5.
Tel.: +3670/775-08-04

Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a Treasure-t a közösségi oldalakon!

www.facebook.com/treasurebudapest

www.instagram.com/treasurebudapest

Szöveg: Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.