Kint a PS Magazin friss száma, a Prodigy!

Megjelent a szívünknek oly kedves PS Magazin téli száma, amelynek hívószava ezúttal a Prodigy. Az online-ban és printben is erős, a magát hazai kultúra, kortárs művészet, divat, design és budapesti urban life magazinjaként definiáló orgánum megint olya(noka)t tett le az asztalra, amely(ek)et érdemes töviről hegyire átvizslatni.

A szerkesztők a bűvös kocka feltalálójával, Rubik Ernővel kötötték össze a zsenialitást, aki szerény állítása szerint nem tartja magát tehetségesnek. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar szobrász, építész, formatervező, belsőépítész, játéktervező, feltaláló, egyetemi tanár őszinte és roppant inspiráló gondolatai mellett Éder Krisztián remek portréit is megtaláljátok.

A PS téli száma a fiatalabb generációból is felvonultatta a legújabb titánokat, akik nemcsak itthon, de határainkon túl is sikert sikerre halmoznak. Rendhagyó interjút olvashattok a szupermodell Axente Vanessával és az új színészüdvöskével, Farkas Franciskával.

A sikerek szédületes magasságairól mesélt a lapnak Molnár Levente operaénekes, de találtok cikkeket az egyre menőbb St. Vincentről, a képregények történetéről, egy népszerű magyar márkáról, a Napsugar von Bitteráról és egy friss brandről, az Alma Abonyiról is.

A magazin elkalauzol minket a berlini galériákhoz, majd onnan vissza a budapestiekhez, megismerhetünk egy fiatal fotóst, Bakonyi Bencét, illetve az autizmus különleges világába is betekintést nyerhetünk.

Ezúttal is különleges fotósorozatokat készítettek a fiatal, de annál tehetségesebb közreműködők: Makó Szilveszternek köszönhető a két csodás címlap és számos színvonalas fotósorozat, de Barna Bálinttól, Károlyi Györgytől, Mihály Zoltántól és Móró Mátétól is láthatunk izgalmas anyagokat.

Szöveg: Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.