Óriási ünnepi akció a USE-nál!

Hihetetlen karácsonyi akcióval vár titeket ezen a héten Magyarország primér designer márkája, a USE unused! A ünnepekre készülőknek érdemes a brand showroomja felé venni az irányt, hiszen az őszi-téli kollekció darabjaihoz -25%-os kedvezménnyel, a korábbi kollekciók termékeihez pedig 70-90% kedvezménnyel juthatnak hozzá.

A USE bag basic és a képregény karakteres DC comics kollekció is elérhető a USE showroomban, köztük két kifutó modellel, amelyek szintén -25%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Ahogyan arról korábban mi is szóltunk, a tervezőtrió által tervezett sűrű szövésű vászon és bőrkiegészítőkkel kombinált táska a pop-up boltok kollekciójából nőtte ki magát és debütált önálló márkaként múlt év decemberében. A USE bag kollekció a hazai jó minőségű, de megfizethető táskakínálat hiányosságait hivatott orvosolni, emellett a mindennapi használatra alkalmas, strapabíró darabok megalkotása is szempont volt a készítéskor. A brand történetének jelentős állomásához érkezett: a USE International Zrt. és az amerikai szórakoztatóipari mogul, a Warner Bros közös együttműködési szerződést írtak alá, melynek keretében a közös DC Comics collection kivitelezésén dolgozhattak a tervezők. A DC Comics Collection  a USE bag előnyeire építve és tovább gondolva azt egy újabb missziót kíván betölteni a hazai divatéletben: színesebb és kreatívabb városi utcaképet szeretne festeni.

A meglévő kollekció két új modellel bővült: a Macbook Air sleeve és mini clutch tökéletes ajándék lehet karácsonyra. A márka őszi-téli kollekciójának fókuszában a magabiztos nő áll, aki az egyedi design mellett igényli a kényelmet és hordható darabokat szeretne a ruhatárában tudni. A tervezőkre New York és Párizs volt hatással a tervezés során: a kollekció a Nagy Alma modern és lüktető életstílusának, az amerikai kontinensre jellemző cowboy-kultusznak, valamint a francia (divat)főváros hangulatának elegáns és felettébb nőies stílusában manifesztálódott.

Látogassatok el a webshopba is, hiszen a héten leadott rendeléseket még az ünnep előtt futárszolgálattal kézbesítik. Aki pedig szeretné személyesen megnézni, megtapintani a ruhákat, táskákat, az látogasson el a USE showroomban péntekig, vagy a Treasure Budapest üzletbe!

USE unused / USE bag showroom,

Budapest, 15. kerület, Sas utca 15. II emelet

(06-30-549-0868)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.