Szubkulturális szépség: kint a Have 2015-ös kampánya!

A divatberkekben otthonosan mozgók vélhetően ismerik már Kökény Judit sminkes/kozmetikus tréner és Kozma Norbert fodrász többszörösen elismert duóját. A kreatív csapat nem egyszer bizonyította már nekünk, hogy szalonjuk több egy átlagos szépségközpontnál. Műhelyük, tevékenységük célja a szépség magasabb szintre emelése, valamint egy olyan kiállítótér kialakítása, amely lehetőséget ad a fiatal hazai ipar- és képzőművészeknek a bemutatkozásra. Egy barátságos, intim hely ez, ahol egy finom tea és kávé mellett tetőtől talpig átalakulhatunk. Ahol mindenki megnyugodhat és magára találhat, ahol megkaphatja a válaszokat.

A Have egy izgalmas kampánnyal nyitotta az évet, megmutatva, hogy hogyan látja egy többfókuszú modern szépségszalon a kilencvenes évek domináns szubkulturális törekvéseit.

A Have szalon azért egyedülálló, mert tereiben magunkba szívhatjuk az atmoszférát, amely feltölti kreatív energiatárainkat: művészeti alkotásokkal szemezhetünk, kortárs iparművészek munkáiban gyönyörködhetünk, valamint hazai divattervezők kreációiból válogathatunk.

A szalon enteriőrje műfajában is egyedi: egyterű, loft szerkezetű, rengeteg fénnyel rendelkezik, minimalizált dizájnnal strukturált, hangulata mégis meghitt, stílusos és nyugalmat árasztó.

A szalon szakemberei elmondták, hogy a Have 2015-ös kampányfotóit a kilencvenes évek techno, rave és punk korszaka ihlette. Hozzátették, ez szokatlan lehet egy szépségszalontól, de ők mégis megpróbálták megmutatni ezen irányzatoknak és meghatározó hatásoknak a szépségét, érzékenységét. 

A fotók jóleső esszenciáját valóban a vadság és a szépségszalon kifinomult eleganciájának, kreatív ízlésének fényképsíkra vizionált összhangja adja. A jellegzetes, merész ruhadarabok kombinálása, a testdíszek túlstilizált jelenléte, a szofisztikált, mégis domináns smink, valamint a hanyagul tökéletes frizura izgalmas egybeépülésére és kontrasztjaira Luca, a Visage üdvöskéje tromfol rá vagány szépségével. A képek kiművelt, frappáns kompozíciói valódi csapatmunkáról és profizmusról árulkodnak, de egy Have kampány kapcsán ez már korántsem meglepetés.
Fotó: Móró Máté
Styling: Lendvai Lilla
Smink: Kökény Juci
Haj: Kozma Norbi
Modell: Luca @ Visage Management 
Szöveg: Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.