Skip to content

Hősnők a grundról: KOMOD SS15 (FlashHERO)

A KOMOD márka anyagairól már több ízben írtunk – a Veszprémi Gabriella és Lévai Zsófia alkotta tervezőpáros a hűvös skandináv minimalizmus és a játékos elegancia jegyében hívja életre kollekcióit, amelyekhez gyakran párosul humor vagy egy kis provokáció.

A 2015-ös tavaszi-nyári, FlashHERO névre keresztelt kollekciójukat saját nyári emlékeik, vágyaik inspirálták. A tervezőnők a nyaralások, a könnyed szerelmek, a fesztiválok felszabadultságát kívánták megjeleníteni a darabokon.

Mind az anyagválasztást, mind a formai megoldásokat a szabadság és a frissesség emlékei ihlették; a márka az elegáns anyagok és a sportos megoldások ütköztetésével játszott a kollekció készítése során.

A minták és a fényvisszaverős felületek a Nők belső energiáját szimbolizálják, és arra hívják fel a figyelmet, hogy mindannyiónkban ott lakozik a múzsa, a hősnő.

A kollekció legizgalmasabb tulajdonsága, hogy a ruhák megadják az átváltozás lehetőségét: a fényviszonyok játéka, a részletek vibrálása folyamatosan alakítják az öltözékek hangulatát.

A kampányképek játékosan bájos hangulattal highlightolják a KOMOD tavaszi-nyári kollekcióját; a fotók maguk is frissességet, energiát árasztanak, a markáns színek és a kertvárosi playground idill pedig igen hatásosan rímelnek az anyagban helyet kapó darabokra. 

Photographer: Zsófia Lévai
Make up: Stefánia Csorba
Hair stylist: Stefánia Csorba
Modell: Amy at TrendAttack
Stylist: Emese Forgács
Assistant: Nikolett Győri

Szöveg: Ivett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s