Young at Heart – Vans X Disney

Még sok van hátra 2015-ből, így nem merném a Disney X Vans kollabot az év együttműködésének kinevezni, de az biztos, hogy toplistás lesz! A Vans-nek már korábban is voltak izgalmas anyagai: 2013-ban például szintén a Disney néhány figurája került rá cipőikre, most azonban továbbgondolták a dolgot: az ismerős karakterek immár nemcsak cipőkre, hanem pólókra, pulóverekre és táskákra is rákerültek.

A Disney figurákat szinte bármilyen ruhadarabra applikálva imádnánk, de nyilván akkor a legvagányabbak, amikor egyik kedvenc márkánk termékeit díszítik. Az ikonikus lábbelik mellett most számos más Vans darabot is Walt bácsi figurái tesznek gardróbunk idei must-have elemeivé. 

disney-vans-collection-summer-2015-1

Az összetéveszthetetlen figurák közül ezúttal Micimackó, Donald kacsa, Goofy, Pluto, illetve Mickey és Minnie egér díszítik a márka darabjait.

disney-vans-collection-summer-2015-3

A Young at Heart kollekció éppen annak a célcsoportnak szól, akiket az elnevezés megjelöl: azoknak, akik szívükben örökké gyerekek, és akik nem tudnak elszakadni kedvenc rajzfilmjeiktől.

A mintavilág mellett is csupa pozitívummal rendelkezik ez az anyag: a kollekció színvilága és stílusa laza, sportos, mégis letisztult és egységes.

disney-vans-collection-summer-2015-6

Közelebbről megnézve a darabokat, olyan részleteket fedezhetünk fel, mint a Micimackó kezében pihenő gördeszka vagy a Mickey és Minnie által viselt – színvilágukban az outfitekhez passzoló – sportcipők. Magyarul: Disney figurák még sosem voltak ennyire badass-ek!

A kollekció darabjai júniusban már a boltokba kerülnek, gyerek és felnőtt méretekben egyaránt. Ti viselnétek őket?

disney-vans-collection-summer-2015-3

disney-vans-collection-summer-2015-2

Képek: innen és innen.
Szöveg: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.