Központban a fiatalság: megjelent a PS Magazin új száma, a YOUTH!

Megjelent kedvenc underground lifestyle magazinunk, a PS legfrissebb száma, amely ezúttal a fiatalság témakörét boncolgatja különböző, a PS-re jellemző friss, izgalmas és előremutató tartalmakkal.

A címlapsztori inspirációját Nancy Vu Just Little Things nevű projektje adta: a rövid, humoros-szarkasztikus szövegekhez a the DIARY management üdvöskéivel, Rebeccával és Eve-vel, valamint a külföldön is egyre sikeresebb fotóssal, Gáldi Vinkó Andival készítettünk egy finom, játékosan impresszív editorialt.

little_12_Page_1
Kép: Gáldi Vinkó Andi

A címlapon szereplő Rebecca karakteres bája azonnal megragadja a tekintetet, miközben kijelöli az utat a YOUTH issue innovatív tartalmainak:a belső anyagokban olvashattok Palvin Barbi tanulóleckéiről; a népszerű modell beszél többek közt a felnőtté válás körülményeiről, a személyét övező sztereotípiákról és arról, hogy hogyan éli meg elképesztő sikereit. Abodi Dóra pályájának kezdeteibe és külföldi tapasztalataiba avat be minket, Dobó Katától pedig megtudhatjuk, hogyan tudott kilépni a ,,gyönyörű nő”-skatulyából és miként dolgozta fel az elmúlt évek történéseit. Megismerkedhettek Ladányi Andrea balett táncos szuggesztív, magával ragadó személyiségével, valamint Batykó Róbert és Hitka Viktória alkotói attitűdjével is.

dobo_8_Page_3
Kép: Oleg Borisuk

A PS szerkesztői olyan témákat is feszegetnek a YOUTH issue-ban, mint a fiatal modellek lehetőségei, nehézségei vagy a Z generáció stíluskommunikációja és médiahasználati szokásai.Összeszedték továbbá a különbözőkreatív szakmák legfiatalabb hazai és külföldi tehetségeit, legyen az film, divat, képző- és előadóművészet vagy design. Képbe kerül a fiatal filmesek magyarságnarratívája, a pályájuk elején járó kortárs divattervezők törekvései, a fiatal designercsoportosulás, a Hello Wood jelentősége, illetve friss energiák szabadulnak fel Stahl Barbi, Kovács Ágoston Noel, Német Szilvi és Kurta Niké révén.

kulfodi_tervezok_8_Page_1

z_gen_8_Page_1

A Hotel Issue-ban a PS Magazin társprojektjének, a The Magazine Hotelnek a megálmodói, Strasser Orsolya, Bonta Gáspár és a POSITION Collective tagjai beszélnek magukról és a hotel kialakításában végzett tevékenységükről. Betekintést nyerhettek Böszörményi-Nagy Gergely sokoldalú, lendületes munkásságába és a Brody House alapítóinak tevékenységébe is egy-egy tartalmas interjú keretében. A Barna Bálint által készített, a különszámhoz kapcsolódó izgalmas editorial a divat nyelvével reflektál a hotel ,,feketeöves geometriával” életre hívott, kortárs trendekhez igazodó belsőépítészeti stílusára. Az anyagból megszületett az új szám másik coverje is, amin szintén a the DIARY egyik múzsáját, Klaudiát látjuk.

barna_b_8_Page_4
Kép: Barna Bálint
barna_b_8_Page_2
Kép: Barna Bálint

Vizualitásában is erős a YOUTH issue, hiszen olyan fotósok közreműködésével születtek meg a lap editorialjai és fotósorozatai, mint Gáldi Vinkó Andi, Éder Krisztián, Móró Máté, Oleg Borisuk, Galamb Tibor, Mihály Zoltán, Dobos Tamás, Glódi Balázs, Kóti Réka, Pejkó Gergő, Tóth Kristóf, Talabér Géza és Turós Balázs.

moro_6_Page_3
Kép: Móró Máté
recreation_8_Page_1
Kép: Tóth Kristóf

A PS Magazin terjesztési pontjairól bővebb infó itt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.