Agresszió ékszerekben kifejezve: kint az eVe by Eva Remenyi új kapszulakollekciója

Reményi Éva limitált darabszámú kollekciósorozatával az érzelmek kifejezését szeretné hangsúlyozni az alkotásban. Az EMOTION sorozat első állomása az Aggression nevű kollekció, amely ezen negatív érzés felismerésére és levezetésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Saját agresszív energiáival már mindenki találkozott már élete során kisebb-nagyobb mértékben, de ha ez az állapot tartósan fennáll, annak súlyos következményei lehetnek az egészségünkre, lelkiállapotunkra és a környezetünkre nézve. Ha tudatosak vagyunk agresszív energiáink felhasználása kapcsán, akkor hasznos dolgokra is tudjuk fordítani a benne rejlő erős impulzusokat. A divat inkább pozitív dolgokról szól, ezért is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a tervezőnő felvállalja azt az állapotot, hogy olykor vannak ilyen jellegű érzései, és meg merje mutatni egy kollekcióban. Attól, mert felvállaljuk érzelmeinket, gondolatainkat, nem leszünk kevesebbek, sőt!

Az agresszió egy dinamikus, negatív energia, ehhez kapcsolódóan a kollekció is erőteljes, markáns darabokkal operál. Elsőként kap helyet az ékszereken a fekete rhodium, a formák terén pedig az éles sarkak és háromszögek dominálnak. A kisebb ékszereket megtöri egy-egy aranyozott háromszög, míg a nagyobbakon inkább az arany szín hangsúlyos.

page

Photo: Dávid Ajkai
Mua: Bianka Dés
Hair: Lilian Soltész
Model: Monica Szigeti / VM
Graphic design: Barbara Bárdos

www.evebyevaremenyi.com

www.facebook.com/evebyevaremenyi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.