Skip to content

Minimalizmus a sivatagban: itt a COS tavaszi-nyári kollekciója!

Alapból is nagyon örülnénk annak, hogy megérkezett a COS tavaszi-nyári kampánya, de még jobb érzés mindezt annak tudatában nyugtázni, hogy mostmár csak néhány metrómegálló választ el minket attól, hogy élőben is megcsodálhassuk az új kollekciót. A divatház ezúttal is bebizonyította menőségét: most éppen egy sivatagban lőtt, minimalista anyaggal rukkolt elő, amelynek megtekintése után tuti, hogy mindenki oázisként fogja megrohamozni a novemberben nyílt Andrássy úti üzletet. 

A kaliforniai dűnéknél fotózott 2016-os tavaszi-nyári COS kampányt a természet változó formái ihlették. A Karim Sadli által fényképezett és Jonathan Kaye által stylingolt képeken a minimalista környezet előtérbe helyezi a kollekció könnyed formáit; a képeken a sivatagi szelek és a meleg fények összjátéka alkotja meg a szabadság és dinamika érzetét, miközben finoman megvilágítja a részletekben rejlő szépséget.

Külön izgalmas felfedezni, hogy a skandináv cég rá – és tájegységére – jellemző minimalizmusát milyen klasszul kiegészíti a perzselően forró sivatag – ha nagyon szentimentálisak akarunk lenni, talán még azt is mondhatnánk, hogy a divat egy újfajta összekötő erejét vélhetjük felfedezni a kampány által.

cos2 SS16 Campaign_COS_Print7 cos1 SS16 Campaign_COS_Print6 cos SS16 Campaign_COS_Print5 cos3 SS16 Campaign_COS_Print12 cos4 SS16 Campaign_COS_Print10

Szöveg: Blanka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s