Skip to content

Illusztrációk a koppenhágai divathétről

Kezdetét vette egy újabb divathét-sorozat, melynek keretében a 2016-os őszi-téli kollekcióikat mutatják be a tervezők a világ minden pontján. Ezúttal a mainstream vonal mellett a kevésbé hype-olt, ám nem kevésbé meghatározó divatfővárosok felé is kitekintünk, Koppenhágával indítva a sort.

Február első hetében a dán fővárosban zajlott az A/W divathét, melyet a gender-kérdés firtatása, a monokróm színvilág, illetve a skandináv egyszerűség és letisztultság jellemzett. A legtöbb kollekcióban a karakteres formák, az éles vonalak domináltak, melyek még a színesebb daraboknak is merevséget kölcsönöztek.

A koppenhágai Hemmersbach kreatív stúdió alapítója, Isabella Hemmersbach egészen egyedi módon összegezte a FW eseményeit: az egyes lookokat menő illusztrációkkal párosította, melyekben az összeállítások jellegzetes formáját, színét, sziluettjét és egyedülálló részleteit képezte le mindössze néhány ceruza- és ecsetvonással. Mondanunk sem kell, hogy a divat és művészet kapcsolatáért rajongó rebellis szívünket igencsak megdobogtatták ezek a szuper a párosítások… Következzenek az illusztrációk!

Barbara I Gongini Baum und Pferdgarten Vibskov Tonsure Tonsure2 Maikel Tawadros Mark Kenly Domino Tan Malene Birger Asger Juel Larsen Ganni Lala Berlin

Képek: innen

Szöveg: Alexandra

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s