Utcai menőség nyárra a DAIGE-től

A DAIGE mindig is a kedvenc hazai márkáim közé tartozott érdekes alaptémákból kiinduló egyedi kollekcióival, jól kombinálható, vidám darabjaival, inspiráló lookbookjaival. A márka az idei nyárra is egy izgalmas kapszulakollekcióval készült a street style szerelmeseinek, mutatjuk!

A DAIGE legújabb – a korábbiakhoz képest rendhagyó – kollekcióját kifejezetten az utcai stílus térnyerése hívta életre. A laza és kényelmes darabok remek alternatívát nyújtanak a rohanós, forró nyári napokra. A kapszulakollekció anyagait illetően a könnyű nyári anyagok – pamutgéz, len, viszkózselyem, jersey – dominálnak, melyek a kánikulában is szellősek, miközben rendkívül igényesek is.

st6

A darabok monokróm jellegükből adódóan jól kombinálhatóak egymással, illetve gardróbunk többi darabjával is, ugyanakkor a különleges sziluettek, a pöttyös minta és a bordázott anyagok játékosságot, azonnal felismerhető jelleget kölcsönöznek a lookoknak. A kollekció megalkotásakor a valós vásárlói igényekből indult ki Melinda, a street style editiont alkotó kreációk a tervező ruhatárában is megtalálhatóak – éppen ezért a lookbook modellje is a DAIGE szuperstílusos dizájnere lett.

st5

st1
st2
st3
st4
Képek: Csengery Máté
Szöveg: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.