Romantikus és uniszex: megjelent a THOMAS SABO 2016-os őszi-téli kollekciója!

A THOMAS SABO új, 2016-os őszi-téli Sterling Silver kollekciója az összetartozás, a meghitt pillanatok és az örök szerelem témáit járja körül a „Together” hívószóval. A márka a precízen kidolgozott, gyémántberakásos stand-out darabjain, romantikus Love Bridge vonalán és az egzotikus, extravagáns ékszerein kívül előrukkolt egy új karóra-kollekcióval is, amely uniszex karkötőivel kápráztatott el bennünket.

Susanne Kölbli kreatív igazgató így nyilatkozott a Sterling Silver kollekció inspirációs forrásáról: „Az ékszerek a legmélyebb emberi érzelmeket közvetítik: a szerelmet, a boldogságot és az élet olyan különleges pillanatait, amelyeket egy ékszer viselésén keresztül egészen közel tudhatunk magunkhoz”.

Thomas Sabo event

Ikonikus darabok

A kollekció feltűnő darabjai az ikonikus THOMAS SABO ékszerek: az eternity, a together-forever és az egyköves gyűrűk, melyek a márka történetében először kaptak gazdag gyémántdíszítést Glam & Soul Diamonds névvel, a kibontakozó szerelmet szimbolizálva. Az új Triangle Diamonds darabjai pedig a női szépség megtestesítőjeként az urban cool életérzést egyedülálló karizmával ötvözik.

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 2

Thomas Sabo event (2)

Love Bridge

A következő szezontól kezdődően személyre szabható Love Bridge vonal a romantikus Love Bands gyűrűkkel és a szimbolikus Love Coins medálokkal bővül; mindezek a számtalan gravírozási lehetőségnek köszönhetően igazán személyes ajándékokká válhatnak.

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 14

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 13

Extravagáns ékszerek: Egyiptom és Távol-Kelet

A kulturális ihletettségű Nile Treasures darabok absztrakt díszítései az ősi Egyiptom védelmező szimbólumait idézik. A Prana sorozat virágos díszítéseiről és ragyogó színeiről a távol-keleti művészet és a hagyományos kasmír minta köszön vissza. A kollekciót az Új Karma Bead gyöngyök, a rugalmas karkötők, a karika fülbevalók és a klasszikusan elegáns ékszerek teszik egésszé.

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 5

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 7

Spirit karórák

A Spirit karórák a klasszikus tervezésű csíkos-szövet óraszíjak újraértelmezései – a milánói rozsdamentes acélból készült szíjak színes csíkokkal kombinálva debütálnak a THOMAS SABO háznál. Az ionizált óraszíjjak színskálája a feketétől a kéken át egészen a szikrázó rózsa- és sárgaarany színekig terjed.

Thomas Sabo event (3)

A női vonalon belül továbbá megtalálhatóak királykék, burgundi és zöld árnyalatú számlapok is, valamint az arany-monokróm karkötők.

A kecses, matt fekete darabok rózsaarany mutatókkal kiegészülve színesítik a karakteres órakollekciót. A szezon kiemelkedő darabjai az uniszex Spirit vonal rozsdamentes acélból készült karkötői, melyek kifinomult fémes árnyalatokkal operálnak.

THOMAS SABO_Watches_AW16_campaign 6

THOMAS SABO_Watches_AW16_campaign 4

Thomas Sabo event (4)

Karma karórák

Az új Karma karórák formavilága a kifinomult arabeszk mintákból inspirálódik. Ezt mesterien tükrözik a fekete és rózsaarany árnyalatú, extra méretű koronás díszítések. A férfias Rebel Icon karórák matt fekete, sportos szíjjal és a számlapokon megjelenő stilizált koponyával kombinálva teszik teljessé az új óra kollekciót. 

Az új Karma watch fekete részleteivel az „elegáns nő karóráját” testesíti meg, amely az egyedülálló THOMAS SABO formavilág előtt tiszteleg.

THOMAS SABO_Watches_AW16_campaign 3

THOMAS SABO_Watches_AW16_campaign 5

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 34

@THOMASSABO #TogetherWith #TogetherInBudapest

Találj rá kedvenc ékszeredre az V. kerületi Thomas Sabo üzletben (Budapest, Kristóf tér 6.)!

Eseményfotók: Stiglincz Gábor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.