Skip to content

Nyár az ujjaidon – Secret Wood

Meseszép tájak, frissítő hullámok, ametiszt erdők miniatűr képmásai ágyazódtak azokba a különleges gyűrűkbe, amelyek a természet csodáját emelik piedesztálra.

A handmade termékek elkészítésekor csak naturális anyagokat használnak fel a készítők, és a legjobb az egészben, hogy nincs két ugyanolyan darab a kollekciókban.

Minden termék egyedi, saját történettel rendelkezik, a kialakításuk pedig nagyban épül a szezonális jellegzetességekre. Nézzetek szét a Secret Wood online shopban, és csapjatok le kedvenceitekre!

resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-34 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-24 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-8 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-29 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-7 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-13 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-11 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-50 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-10 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-1 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-26 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-31 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-48

Még több infó ITT!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s