Nyár az ujjaidon – Secret Wood

Meseszép tájak, frissítő hullámok, ametiszt erdők miniatűr képmásai ágyazódtak azokba a különleges gyűrűkbe, amelyek a természet csodáját emelik piedesztálra.

A handmade termékek elkészítésekor csak naturális anyagokat használnak fel a készítők, és a legjobb az egészben, hogy nincs két ugyanolyan darab a kollekciókban.

Minden termék egyedi, saját történettel rendelkezik, a kialakításuk pedig nagyban épül a szezonális jellegzetességekre. Nézzetek szét a Secret Wood online shopban, és csapjatok le kedvenceitekre!

resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-34 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-24 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-8 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-29 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-7 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-13 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-11 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-50 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-10 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-1 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-26 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-31 resin-rings-miniature-scenes-secret-forest-48

Még több infó ITT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.