Új COS kampány

A minimalista koncepciókkal dolgozó COS legújabb kampányában angolos hűvösséggel készül a 2016-os őszi-téli szezonra.

A New Nature hívószó mentén született kollekció fotóanyagához nem is találhattak volna tökéletesebb helyszínt, mint az ikonikussá vált angol vidéki közeget.

A kampányt az Egyesült Királyságban, Norfolkban kapta lencsevégre Karim Sadli. A kollekciót elsősorban a természet, illetve a kulturális és technológiai innovációk minket körülölelő ökoszisztémája inspirálta, mely ihletforrás tökéletes harmóniában van a fotók hátterét adó rusztikus és festői, egyúttal a végletekig minimalista tájjal.

COS19 Men 4 CROP

A kollekció ezúttal a COS-ra mindig is jellemző, ám ebben a szezonban újragondolt funkcionalitást és a mindennapi dekadenciát ötvözi, így hívva életre a remekül kombinálható, a lehető legszerethetőbb módon casual, ám mégis figyelemfelkeltő darabokat. A Lynette Yiadom Boakye festményei nyomán összeállított színpalettán a sötét navy, az élénk kék, a burgundi és a sötétzöld dominálnak, ezzel is ráerősítve az őszi-téli jegyekre.

COS19 Women 2 CROP
A kampányfotókon ismerős arccal is találkozhatunk, a sorozat női főszereplője ugyanis nem más, mint hazánk egyik legkeresettebb modellje, Axente Vanessa. A világszerte ismert és népszerű modell férfi partnere pedig a dán Mathias Lauridsen.

A kollekció hamarosan az Andrássy úti COS üzletben is elérhető lesz, addig is kedvcsinálás gyanánt nézzük meg a kampányfotókat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.