26 WOMEN

Manapság egyre több szuper projekt lát napvilágot a Je Suis Belle háza táján, de mi ennek csak örülünk. Mutatjuk legújabb, 26 WOMEN című megmozdulásukat!

Ezúttal egy izgalmas fotós anyagot hívott életre a terveződuó Gáldi Vinkó Andi segítségével, 26 különleges, karakteres hölgyet fókuszba állítva.

A JSB-t a világ női inspirálják, vagyis – elmondásuk szerint – olyan markáns egyéniségek, akik akik nem szürkülnek bele a hétköznapokba, a különlegességet keresik az életben, s mindezt intellektusukban, külsőségekben és viselkedésükben is megmutatják. A 26 WOMEN projektben 26 különböző nőt, karaktert kért fel a brand arra, hogy álljon portrét Gáldi Vinkó Andrea kamerája előtt és legyen a múzsája. Céljuk az volt, hogy megfigyeljék, miképpen kelnek életre, kapnak új jelentést az általuk tervezett ruhák személyiségük interpretációja által.

A nem mindennapi fotósorozat közreműködői Akpan Viki, Biczók Anna, Bocskor Bíborka, Farkas Franciska, Fehér Barbara, Gombos Mercédesz Cintia, Hajnal Dániel, Hallgató Edó, Jodi Wade, Kecsmár Alexandra, Kormos Zsófia, Kovalik Natasa, Kovács Kati, Lefkovits Rebeka, Markó Krisztina, Máhr Annamária, Meggyesházi Éda, Nemes Mara, Pásztor Kitty, Sándor Ágnes, Sármán Nóra, Sikó Bella, Sosovicza Anna, Veszprémi Sára, Uhercsik Brigi és Yuli Marta Sari voltak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Fotó: Gáldi Vinkó Andi

Smink: Kovalik Natasa és Tégely Laura

Haj: Nosoli Kinga

Asszisztensek: Lakat Kinga, Pásztor Kitty, Elliot Parker, Kovács Sári

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.