Skip to content

A megtalált idő nyomában

Avagy elegáns karórák a FREYWILLE kínálatában!

A rebellive felületén már jó néhány cikket olvashattatok a FREYWILLE utánozhatatlan ékszereiről, most viszont azok is jól figyeljenek, akik a kiegészítőket elsősorban a funkcionalitással kötik össze, ugyanis az osztrák márka modern, elegáns karórákkal is megörvendeztet minket.

A pszichológia évtizedek óta vizsgálja azt a különös tényt, hogy stressz és közeli határidők hatására az emberek hatékonyabbak lesznek, és pontosabban, jobban tudják beosztani az idejüket. A FREYWILLE a maga eszközeivel próbál most segíteni minket ebben; világhíres alkotásokból inspirálódva, elegáns órákat kreáltak az ékszerház művészei. Klisé, de talán pont azért, mert igaz: nem az a sikeres ember, aki szerez és hódít, hanem az, aki úgy tudja élni az életet, hogy minden érzékszervével aláveti magát az érzelmeknek és az élményeknek. Az idő síkján, a FREYWILLE-nek hála mindebbe az öltözködést, a divatot is bevonhatjuk.

unnamed-16
Place Vendôme

A FREYWILLE óráiban nem pusztán az a lényeges, hogy a svájci technológiának köszönhetően hajszálpontosan mutatják az időt, hanem hogy mindezt a művészet segítségével foglalják kreatív koncepcióba. Egyebek közt az Alfred Mucha művészete által inspirált Helena, illetve a Gustav Klimt képei ihlette Regina is ezt támasztja alá a fantáziadús, ám letisztult jegyekkel.

Helena Watch
Helena Watch

A karcmentes zafírüveg, az egyedi tűzzománc-technológia és a svájci mérnöki precizitás elegye kellően időtállóvá teszi az órákat, miközben felfedezhetőek rajtuk a márka védjegyei is: az intenzív, vidám színek, az erőteljes kontrasztok és az absztrakt minták. Ami az óralapokat illeti, kör alakút és elegánsan elnyújtott téglalapot is találunk a kollekcióban, illetve a szíjakkal is igyekszik a FREYWILLE minden igényt kielégíteni, hiszen a nemesfém kreációk mellett lezser bőrök közül is választhatunk e téren. Persze változatosság ide vagy oda, egy dologban azonban az összes darab megegyezik: mindegyik abszolút modern és nőies. Egy FREYWILLE óra olyan, akár egy lelkes asszisztens: nem mozdul el mellőlünk, és mindig emlékeztet minket arra, hogy a rohanós napokon mikor milyen feladat vár megoldásra.

unnamed-17
Regina Watch

A bécsi ékszermanufaktúra DNS-ében már hosszú évtizedek óta ott van a kompromisszummentes elkötelezettség a művészet és az egyedi megjelenítés iránt.

unnamed-18
Regina Watch

A különleges tűzzománc-technológia már az 1950-es évek óta a cég védjegye, ezt a módszert terjesztették ki csuklóink ketyegő díszeire is. A FREYWILLE ma már négy kontinensen, több mint 30 országban van jelen, exkluzív boltjai megtalálhatóak Párizs, Milánó, Cannes, Peking, Dubai, Los Angeles és Moszkva elit negyedeiben, de London Piccadilly Roadon és New York nem kevésbé patinás Madison Avenue-ján is. Budapesten a belvárosban, a reptéren valamint online, a FREYWILLE weboldalán érhetők el az ékszerek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s