A nőiség kortalan ragyogása

Kislány korom óta lenyűgöznek az égitestek. Földöntúli misztikumuk, gigantikus mivoltuk, évmilliókat túlélő „tapasztalatuk” révén olyan entitások, melyek segítenek az emberi létérzés átértékelésében.

A halandóság és a „porszem”-lét tudatosításában, az élet tiszteletének elsajátításában. Talán véletlen, talán nem, de éppen a nőiséget szimbolizáló, Földünk egyetlen természetes kísérőjeként számon tartott entitásba szerettem bele végérvényesen – ez pedig nem más, mint a Hold.

Mint tudjuk, a Hold minden éjjel körbejárja az égboltot, ezáltal is emlékeztetve minket a változás, a körforgás, az örök mozgásban levés hatalmára. Üzenete az, hogy pulzáljunk együtt a természettel, a ciklikus áramlással, amelynek segítségével saját utunk, fejlődésünk is tetten érhető. Ismerjük meg, vizsgáljuk meg magunkat arcának tükrében, töltődjünk fel energiával, hogy a következő percben, órában, az újat hozó holnapon is a vágyott beteljesülés irányába induljunk el.

A Hold, mint a női princípium jelképe, a végtelen kecsesség megtestesítője a reményt hozza el. Magával ragadó esztétikuma, új utakat ígérő erőforrása, titkokkal és vágyakozással teli égi valója ihlette meg a FREYWILLE ünnepi kollekcióját.

A Luna Piccolissima dizájn a közkedvelt és elbűvölően sikkes Luna Piena 18 karátos változatát hozza el; a kreációk függesztésébe illesztett 3, illetve 10 darab gyémánt kiemeli a textúrák és formák páratlan patináját, miközben magasztos csillogást és mesebeli exkluzivitást kölcsönöz az ékszereknek.

2

A tűzzománc, a sárga, illetve fehér arany kombinációjából életre álmodott különlegességek az egyediség és a kortalan elegancia híveinek készülnek. A többféle mintában is formára lelt ékszerek bohém báját enyhén elnyújtott ovális alakjuk teremti meg. A Luna Piccolissima több, mint egy prémiumékszer-sorozat; darabjai a pozitív női energiák megtestesítőiként segítenek minket abban, hogy nap mint nap a legjobbat hozzuk ki magunkból, mialatt a tökéletes, formabontó szépség ölel át minket.

jbk

A FREYWILLE az ünnepek közeledtével mindemellett a Lumière des Diamants szériával is meglepi vásárlóit. Az ékszeregyüttes, melyben egy 36 gyémántkirakású gyűrű és egy 8 briliánssal díszített akoya gyöngysor is helyet kap, a legkiválóbb kézművesség és a megalkuvást nem tűrő szépérzék eklatáns példája. Az újdonságok szerelmeseinek pedig eláruljuk: a 18˙karátos arany foglalatban már a The Ultimate Kiss vonal is megvásárolható. Ha ragyogó és kifejezetten előkelő darabokra vágysz vagy meglepnéd szeretteid az ünnepek alatt, lépj be Te is a FREYWILLE misztikus világába!

www.freywille.com

Hozzászólás