Instant inspiráció interior designhoz

Minimalista, letisztult, pasztell, komfortos, modern – csak néhány címszó, mely körülírja, hogy milyen a szemünkben a tökéletes lakásdekor.

A jó hír, hogy az aktuális trendek is minket igazolnak, hiszen a skandináv interior puritán eleganciája menőbb, mint valaha. Mi is ennek a stílusnak a jegyében gyűjtöttük össze kedvenc design Instagram oldalainkat, melyeknek a képeit végignézve biztosan Ti is kedvet kaptok egy kis lakásátalakításhoz!

A koppenhágai Nomess kínálatában mindent megtalálunk, amivel lakásunkat könnyedén komfortossá és persze stílusossá varázsolhatjuk: tárolódobozok, párnák, akasztók, fürdőszobai kiegészítők, egytől-egyig az egyszerűség, a praktikum és a pasztell minimalizmus jegyében… Ugyanezt elmondhatjuk Insta oldalukról is, amit a megragadó képek és a lágy színek uralnak. Nincs mese, a Nomess instája beszippant!

nomess10

A @coqui__coqui Instagram oldala a pasztell, a vintage, a black&white és a pop art vonal eklektikus – első blikkre szerethetően káoszos, jobban belemerülve színek, textúrák és sziluettek szerint rendezett – egyvelege. Egyaránt ellát minket retro és modern fashion, illetve interior inspirációval, miközben kiművel filmtörténetből, fotográfiából, építészetből és festészetből is. Ja, és nagyon szexi. Mi kell még?

coqui_coqui

A Pamono a vintage és a modern irányzatokat ötvözi: oldalukon egyaránt megtalálhatjuk a múltból építkező antik darabokat, illetve a kortárs trendekből merítő egyedi darabokat. Ugyanezen eklektika mentén építették fel Instagram oldalukat is, melyet végiggörgetve és melyben elmerengve könnyen ihletet kaphatunk egy laza lakásfelújításhoz.

pamono

A Bordbord egy svéd design stúdió, mely mind egyedülálló termékeivel, mind online jelenlétének vizuális megjelenésével a svéd letisztultságot hirdeti. A stockholmi minivállalkozást Camilla Ödmo alapította 2004-ben. Célja, hogy a Bordbord független és kicsi maradjon, a termékek pedig limitált számban és nagyrészt továbbra is kézzel készüljenek, azaz megtestesítsék az „egy a millióból”-koncepciót.

bordbord

Benjamin Vandiver 2012-ben alapította belsőépítészeti design és lifestyle brandjét. 2016-ra már a második stúdióját nyitotta meg New York-ban. Mindössze négyéves pályafutása alatt munkáira az olyan trendre érzékeny magazinok is felfigyeltek, mint a Harper’s Bazaar, a Vogue vagy éppen az Architectural Digest. Vandiver és csapata a márka Instagram oldalát is olyan tudatossággal és eleganciával kezeli, mint ami egyébként termékeiket is jellemzi.

benjamin-vandiver

Ilenia Martini ugyan nem kifejezetten bútortervezéssel vagy lakberendezéssel foglalkozik, blogján és Instagramján azonban irigylésre méltó érzékkel válogatja össze a különböző interior inspirációs posztokat, így érdemes őt is követni, ha lakásfelújításon vagy dekoráláson gondolkodunk!

ilenia-martini

Nektek melyik a kedvencetek?

Összeállította: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.