Je Suis Belle x Vitrin: 3 nyúl, 26 nő, 32 szék

A Je Suis Belle közreműködésével izgalmas kiállítás nyílik pénteken a Vitrinben, mely lehetőséget ad, hogy elmerüljünk a különböző alkotói területek keresztmetszetében.

A Je Suis Belle és a Vitrin kollabjának köszönhetően született egyedülálló kiállítás bemutatja a művészeti területek közötti átjárhatóság dimenzióit, miközben lehetőséget ad, hogy a néző még közelebb kerüljön a ruhakreációkhoz, miközben azokat legmélyebb valójukban ismerheti meg. A helyszín a Solinfo és a defo labor közös projektjeként létrejött Vitrin showroom, mely a vezető nyugati és északi brandek székein keresztül mutatja be az aktuális trendeket. Maguk a székek különleges háttérként szolgálnak, céljuk, hogy egyedi karaktereikkel egészen újszerű keretbe helyezzék a kiállítást.
 
Az esemény megnyitója december 9-én 19.00-kor lesz, a kiállítást Fliegauf Bence nyitja meg. A kiállítás egyben Holy Olga médiaművész Sweet Nothing című videóinstallációjának premierjeként is szolgál. A rövidfilm kifejezetten a Je Suis Belle számára készült, mégis megtalálhatóak benne a művészt egyébként is jellemző markáns stílusjegyek.
 
A rendezvény kapcsolódik a Je Suis Belle néhány héttel ezelőtti projektjéhez a 26 Women fotósorozathoz is, mely egy 26 érdekes és inspiráló nőt ábrázoló fotósorozat volt és Gáldi Vinkó Andi fotóművész munkáját dicsérte. A projekt keretében készült portrék egyben a ruhakreációk jelentését, a mögöttük rejlő személyes történeteket is árnyalják, színesítik. Ugyanez a cél a kiállításon is a térbe helyezett, képekként újraértelmezett darabokkal. A kiállítás installációját Horváth Viki tervezte. Mind a kiállítás, mind a 26 Women fotósorozat tökéletesen illeszkedik a Je Suis Belle ars poeticájához, mely szerint a tervezőket a világ női inspirálják: olyan nők, akik külsejükkel, viselkedésükkel, intellektusukkal a szabadságot, a változatosságot, az egyéniséget testesítik meg. Ott találkozunk! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.