SILHOUETTE by AGNESKOVACS

Nem titok, hogy az AGNESKOVACS az egyik kedvenc hazai brandünk, ha táskákról van szó. A márka által képviselt letisztult minimalizmusban és szigorú formavilágban még sosem csalódtunk. Mutatjuk a legújabb kollekciót!

A SILHOUETTE kollekció darabjainak kialakításakor a tervező a klasszikus formavilág megtörésével játszott. Az inspirációt ezúttal a japán pagodatetők sajátos kialakítása adta: az elemről-elemre épülő, éles sarkokban találkozó szerkezet a táskák formavilágában is látványosan visszaköszön. A kollekció mind a sziluetteket, mind pedig az inspirációt illetően a brand korábbi férfi kollekciójának – EAVES – kiegészítője, mégis erős, önálló karaktere van.

A SILHOUETTE-ben nyugat és kelet, lágy és határozott formák, klasszikus és formabontó elemek találkoznak. A puha nappa bőrből készült darabokat fényes fémlogó egészíti ki, a markáns fekete szín pedig légies világoskékkel párosul. Ezek az ellentétek is tovább hangsúlyozzák a kollekcióban rejlő kettősséget.

Ahhoz, hogy mélységeiben megértsük a kollekciót, fontos ismernünk az eszményi AGNESKOVACS-Nő tulajdonságait, sokoldalúságát, hiszen a tervező éppen ezeket a karakterjegyeket tartotta szem előtt a tervezéskor. Az AGNESKOVACS-Nő képes magára vonzani a figyelmet. Emlékezetes marad anélkül, hogy harsány vagy zavaros lenne. Kedveli a nemes anyagok tapintását, a bőr finomságát, a varrás tökéletességét.

Választásait mindig megfontolja, ezért ha rátalál a hozzáillőre, sokáig kitart mellette. Stílusában is szofisztikált és megfontolt, a kortárs eleganciát képviseli. A klasszikus vonalvezetés tisztelete mellett nyitott a váratlan formai játékok nyújtotta esztétikára is.  Izgalmas stílusjátékához inspirációt nyújtanak számára távoli helyek és idők.

Ha magatokra ismertetek a leírásban, akkor jó hírünk van: a SILHOUETTE kollekció darabjai április 1-től elérhetőek online és az üzletekben is, a fenti ikonikus babakék darab pedig már kapható a Treasure Budapest üzletben!

Nézzétek meg a kollekcióhoz készült imázsfilmet is!

Szöveg: Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.