Tervezz fesztiválszettet a Finlandiával!

A nyárral kézenfogva érkezik a fesztiválszezon is, ami véget nem érő bulizást, régóta várt koncertélményeket és felejthetetlen pillanatokat tartogat. Persze az sem mindegy, hogy milyen darabokban éljük át mindezt – éppen ezért a Finlandia legújabb pályázata a tökéletes fesztiválszett megtervezésére buzdít!

A Finlandia Vodka és az ArtHungry.com izgalmas pályázattal várja az idei nyári fesztiválsorozat startolását: felhívásukban a legjobb szettet keresik, mely a márka fesztiválos ajándékai között is megjelenik majd, és amelynek tervezője a dicsőség mellett pénzjutalomban is részesül. Az alkotásokat szakmai zsűri, illetve a közönség is véleményezheti.

A pályázat kiírói olyan kreatív tervezők, grafikusok, illetve divattervezők pályamunkáit várják, akik innovatív, figyelemfelkeltő és fiatalos ruhadarabokon, kiegészítőkön keresztül mutatják be, hogy mit jelent számukra a fesztiválos életérzés. Legyen szó egy megkapó grafikáról, egy ütős pólómintáról vagy éppen egy egyedi tervezésű napszemüvegről – a lényeg az újszerűség és a kreativitás.

Finlandia_ArtHungry_pályázat_2

A pályaműveket május 15-16-ig lehet feltölteni az ArtHungry.com oldalára, melyeket ezután a hattagú zsűri értékeli és bírálja el. A zsűri tagjai: Kiss Tibor a Je Suis Belle divatmárka tervezője, Nádi Boglárka tervezőgrafikus, a Halisten Stúdió egyik alapító tagja, Tábori-Simon José tervezőgrafikus, az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal művészeti vezetője, a Finlandia Vodka márkatulajdonos vállalatától, a Brown-Forman részéről Fehér János Magyarország és Szlovákia régióvezetője, Szántó Dénes portfólió márkamenedzser, valamint a Coca-Colától Cseri Katalin trade marketing szakértő.

A döntőbe jutó tervezők Balaton Sound napijegyekkel gazdagodhatnak, a verseny nyertes pályázója pedig – amellett, hogy az általa tervezett darab megjelenik a Finlandia fesztiválos ajándékai között is – 200 000 forintos díjazásban részesül. A nevezett alkotások automatikusan részt vesznek az online közönségszavazáson is.

Finlandia_ArtHungry_pályázat

Ha elmúltál 18 éves, érzed magadban a kreatív energiát és odavagy a fesztiválok hangulatáért, akkor ne hagyd ki a lehetőséget! A részletes pályázati kiírás elérhető az ArtHungry oldalán.

Hozzászólás