Pezsgő és divat – másképp!

A rebellive megalakulása óta missziója, hogy támogassa a magyar kreatív szcéna törekvéseit, megjelenési felületet adjon a hazai divattervezőknek és márkáknak, valamint releváns szakmai platformot képezzen az online divatsajtóban. Szuper dolog az, hogy vannak olyan világszinten is neves magyar cégek, amelyeknek hasonló ambícióik vannak hazánk designereinek támogatása kapcsán, így örömmel lettünk a Hungaria pezsgő extramenő nyereményjátékának médiapartnerei.

Merthogy együttműködni is úgy érdemes, ha egy a cél. A Hungaria mottója így hangzik: pezsgő másképp. A jó értelemben vett különbözőség, egyediség, az újító gondolatokhoz és a kreativitáshoz való többirányú hozzájárulás a pezsgőmárka esetében is kiemelten fontos tényező.

Azt kell látnunk továbbá, hogy a sokszor mostoha körülmények ellenére a magyar divatpiac rengeteg tehetséges tervezőt rejt, akiknek friss ötleteit, jellegzetes munkáit érdemes megismertetni a szélesebb közönséggel is. Ezért a Hungaria idén egy olyan promóciót hirdetett meg, ahol feltörekvő magyar designerek által tervezett kreációkat lehet megnyerni hat héten keresztül.

A legjobb az egészben az, hogy a játékban akár már egyetlen palack Hungaria pezsgő megvásárlásával részt vehettek. A pezsgőmárka célja ezzel a magyar divat, a magyar design támogatása, valamint a pezsgő mint kategória népszerűsítése a divatorientált, újra és egyedi megoldásokra fogékony közönség körében.

A maga nemében úttörő vállalkozásról van szó, hiszen országos nyereményjáték eddig még nem igazánépült kizárólagosan a magyar divatra. A kisorsolandó ruhák, cipők, kiegészítők, ékszerek összeválogatásánál a Hungaria célja az volt, hogy a nyeremények minden ízlést kielégítsenek. A fődíj egy bruttó 200 000 Ft értékű ruhaköltemény, amelyet a nyertes a Nora Sarman alkalmi kollekcióból választhat ki; a selyem vagy franciacsipke koktélruha egyedileg, a győztes méreteihez igazítva készül el. Nincs más hátra, játékra fel!

HA MENŐ MAGYAR DESIGNER DARABOKRA VÁGYSZ, JÁTSSZ A HUNGARIA PEZSGŐ NYEREMÉNYJÁTÉKÁN! A RÉSZLETEKÉRT IRÁNY A WWW.PEZSGOMASKEPP.HU!

Képek: Matoljak Adri (rebelmedia.me)
Modell: Meyer Eszter Virág

Hozzászólás