A könnyed elegancia esztétikája a DAIGE nyári kampányában

A DAIGE egy igazán különleges nyári kampánnyal rukkolt elő, melynek főszereplője Jurák Bettina kortárs táncművész lett, akit a márka tervezője egyszerűen csak „DAIGE-múzsaként” aposztrofált.

Ismerjétek meg a lányt, aki rendkívül fiatal kora ellenére ilyen nagy hatással volt a DAIGE életére! 

A mindössze 20 éves Jurák Bettina a kortárs táncban találta meg önmagát: szenvedélyének él, miközben munkájával igyekszik értéket teremteni, másokat inspirálni. Mikor a színpadon áll, úgy érzi, hogy rajta és a zenén kívül nem létezik más. Mikor táncol, akkor érzi csak igazán, hogy él. A legfontosabb érték számára az őszinteség és az alázat, melyek nélkül szerinte „el lehet veszni a világban”.

2.

Tóth Melinda, a DAIGE tervezője a márka múzsájaként emlegette lányt, aki szenvedélyes mozdulataival kerek egésszé teszi a kollekció darabjait, megtölti a ruhákat élettel és karakterrel. Jurák Bettina keményen küzd a céljaiért és rendkívül sok arcát mutatta már meg, mégis minden szerepében önazonos jelenség. Ezekkel a tulajdonságaival maximálisan lefedi a brand filozófiáját és nőideálját, így egyáltalán nem váratlan, hogy a táncművész és a DAIGE útjai keresztezték egymást, majd a találkozás egy izgalmas kampányban teljesedett ki.

Jurák Bettina szerint az öltözködés egy jellegzetes önkifejezési forma. Ő maga is szeret érdekes, mások számára kissé furcsa darabokkal kísérletezni. Folyamatosan keresi a stílusát, miközben lassan kialakul benne, hogy pontosan mit szeretne képviselni: egy lezser, kicsit elegáns, ám döntően a kényelemre fókuszáló irányzatot, melyben komfortosan érezheti magát.

A DAIGE kreációinál érzi igazán azt, hogy minden hangulatához megtalálja a tökéletes összeállítást. Ezek a ruhák éppen azt képviselik, amit ő is üzenni szeretne az öltözködésével: a laza, könnyed elegancia szépségét, valamint az egyes darabok kombinálhatóságának varázsát. Nem csoda, hogy a táncos igazán közel érzi magához a márkát.

Szöveg: Fejes Alexandra, Tóth Melinda
Képek: Peter Hencz
Haj: Csongor Bozó
Smink: Nora Belovai
Ékszerek: the Mama Kin
Cipő: NES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.