A legmenőbb fürdőruha brandek és az Instagramjuk

Hamarosan itt a beach szezon, avagy a pool partyk és homokos strandok látogatásának pezsdítő érája. Ilyenkor szinte kikerülhetetlenek Instagramon a fürdőruhás fotók, amelyek egyrészt arra sarkallnak bennünket, hogy még tovább gyúrjunk, másfelől előidézik bennünk azt a vágyat, hogy új, még menőbb darabokkal zsúfoljuk tele a szekrényt. Mutatunk pár brandet, melyeknek Insta feedjei hasonló sóvárgást idéztek elő bennünk.

Hunza G (@hunza.g)

Ha bírod a nyolcvanas évek stílusát, akkor a londoni bázisú, gyűrött-fodros kialakítású és egyedi sztreccs anyaggal dolgozó brand kreációit imádni fogod!

JADE Swim (@jadeswim)

A Marie Claire ex-divatszerkesztője, Brittany Kozerski pontosan tudja, mi kell a nőnek, már ami a fürdőruhákat illeti: minimalista, mégis nőies kialakítás és tálalás, UV-védelem, Olaszországban készült fenntartható anyagokból. Kérjük, köszönjük!

Fae Swim (@faeswim)

Ismét egy fenntartható törekvéssel működő brand, amely azoknak a nőknek szánja kreációit, akik nem félnek kicsit többet mutatni magukból szexi fürdőrucijukban. Gepárdtestűek előnyben!

Fella Swim (@fellaswim)

Egyszerű, letisztult megoldások, vibráló színek, luxi életérzés – valahogy így írható körül a Fella Swim és a hozzá tartozó Insta-profil.

Bruna Malucelli (@bruna.malucelli)

Ez a brazil brand nemcsak azt teszi lehetővé számunkra, hogy egyedi fürdőruhát customize-oljunk magunknak (ahogy tette azt Gigi Hadid is btw), de minden nőtípusra és testalkatra gondol tervezés közben. Még több ilyet!

Bondi Born (@bondibornaustralia)

Az ausztrál, fürdőruhákra szakosodott luxusmárka legfontosabb ismertetőjegye, hogy szuperinnovatív anyagokkal dolgozik, aminek köszönhetően kényelmes, légáteresztő, strukturálisan átgondolt és persze kellően fancy darabokkal tudják megörvendeztetni vásárlóikat, miközben az Instájukon közvetített életérzés is megér néhány misét.

HER (@herthelabel)

Klasszikus design a modern nőknek, természetesen eco-friendly kialakítással. Chic as fuck!

Lahana Swim (@lahanaswim)

Valahogy az ausztrálok nagyon vágják, hogy kell meglovagolni a beachwear lovat. A Lahana Swim szexi minimál kreációit látva ez ismét bizonyítást nyer.

Folytatjuk!

Kiemelt kép: JADE Swim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.