Szemétlerakóban fotóztatta 2017-es téli kampányát Stella McCartney

Mondtuk már, hogy imádjuk Stella McCartneyt? Tudjátok, ő az, aki nemcsak habiból lovagolja meg a zöldkérdést, mely talán sosem volt ennyire aktuális, mint napjainkban, hanem látványos lépéseket tesz azért, hogy egyrészt felhívja a figyelmet a problémára, másrészt ő maga is ökobarát megoldásokkal dolgozik.

2017-es téli kampánya valóban figyelemfelkeltőre sikerült, hiszen a tervezőnő egy szemétlerakót választott helyszínül Kelet-Skóciában.

“The idea we had with this campaign is to portray who we want to be and how we carry ourselves; our attitude and collective path (…) Our man-made constructed environments are disconnected and unaware of other life and the planet which is why there is waste.” – magyarázta McCartney.

Nem mellesleg ebben a szezonban a tervezőnő organikus pamuttal, fenntartható forrásból származó viszkózzal és újrahasznosított nájlonnal dolgozott új kollekciója megalkotásakor. A kampány üzenete pedig egyértelmű: muszáj számot vetnünk azzal, mit hagyunk magunk után!

Az anyagot Harley Weir fotózta és Urs Fischer svájci művésszel kollaborált a márka a képek koncepciójának megalkotása során. A művész a következőket emelte ki a McCartney brand kapcsán:

“Stella’s fashion to me is about dignity, love and a beautiful attitude to all challenges. All while feeling good and looking great and we wanted to reflect that in the concept of this campaign.”

Forrás: fashionjournal.com.au, stellamccartney.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.