Októberben újra elindul a Mod’Art divatújságíró és blogger képzése!

Mitől lesz egy blog sikeres? Miért követnek egy blogot százezrek? Hogyan keresnek pénzt a bloggerek?Hogyan kell hiteles, érdekes divatcikket írni? Mik a divatkritika legjellemzőbb elemei? Hogyan épül fel az online sajtó és mi jellemző napjaink digitális kommunikációjára? Mik a divat PR alapjai? Többek közt ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphattok, ha jelentkeztek az októberben induló Divatújságíró és blogger képzésre, melynek kiemelt oktatója főszerkesztőnk, Zahorján Ivett, aki szakmai csapatát is latba veti majd.

Az egyéves képzés alatt rendkívül széles képzést kapsz a divat-, stílus-és textilismeretről, az internetes kommunikáció működési mechanizmusairól, a posztmodern médiáról, jelenünk újságírói pozícióiról, fotószakmai újdonságokról és egyéb tartalomelőállítási trendekről… Megtanulod a divatújságírás szerepét, etikáját, jogát, műfajait. Részt veszel a Rebellive és REBELMEDIA életében, fontos divateseményekre jársz, bepillantasz a kulisszák mögé és megismerkedsz a szakmával kívül-belül.

Az oktatási program teljes ideje két félév, összesen 100 óra. A jó hangulatú órákat hétfőnként tartjuk, 17-21 között (5*45 perc). A legközelebbi program kezdete: 2017. október, jelentkezési határidő: 2017. szeptember. A képzés ára: 80.000 Ft/félév. Hajrá, találkozzunk októberben!

Jelentkezz a képzésre ITT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.