Ahol Kelet-Európa és Amerika összeér: kint az OST új anyaga!

Ahogyan azt már az OST márka SS17 kollekciója kapcsán megírtuk, egy olyan kezdeményezésről van szó, mely a kelet-európai identitást és esztétikát állítja párhuzamba a nemzetközi trendekkel. Az OST egy menekülési útvonalat rajzol fel a mainstream divatirányzatokból kilépni próbáló individuumoknak, miközben az úgynevezett valódi kreativitás és a szellemi értékalkotás mezsgyéjén kíván haladni. Nemrég megkaptuk a márka legújabb, Szombat Éva által fotózott anyagát, és hát meg kell mondanunk: nagyon örültünk neki. 

Az úgynevezett szükségmegoldások esztétikája által mozgatott OST téli kollekciója az amerikai kultúra, főleg a mozik világa által lelt inspirációra, de egy attól távoli, kelet-európai nézőpontból alakult ki a végleges koncepció. Ami számunkra igencsak szimpatikus a kollekció és az ahhoz kapcsolódó divatanyag kapcsán, hogy erősen építkezik David Lynch filmjeinek, kiváltképpen a Kék bársonynak az atmoszférájából. S hogy milyen karaktereket azonosítanak Szombat Éva lencséjén keresztül? A filmnyelvet előhívva a kontrasztos, perverz, naiv, kiszolgáltatott figurák elevenednek meg legújabb sztorijukban. Mutatjuk is őket!

Fotó: Szombat Éva, styling: Glaser Mária, smink: Keserű Barbara, sminkaszisztens: Tóth Alma, haj: Telenkó Ábel (Close), modell: Anita (Royal Models), Bálint (Royal Models), Várhegyi Dávid, köszönet: Jauernik Zsófia, Ács Alíz, Klág Dávid

Az OST-vel készített korábbi interjúnkért katt IDE!

Hozzászólás