Magánbefektetőt és szakmai partnert kapott a CUKOVY!

Örömmel jelentjük, hogy a barátunk, partnerünk, az immár négy éve a magyar divatpalettát színesítő CUKOVY brand nemcsak nemzetközi vizekre evezett idén a párizsi AMF Showroomnak köszönhetően, de egy új stratégiai partner is csatlakozott a csapathoz, egy ismert nagyvállalati vezető személyében.

Papp István, aki korábban több mint 20 éven keresztül dolgozott nemzetközi informatikai és távközlési cégeknél (ebből közel 15 évet vezetőként) nemcsak magánbefektetőként, de szakmai partnerként is támogatja a márka munkáját. A nemzetközi piacépítési stratégia megvalósításában az általa alapított Thriveo nevű, magán kockázati tőke és menedzsment vállalat segíti a CUKOVY-t – elsősorban a befektetői tárgyalások előkészítésében, a nemzetközi értékesítési csatornák kiépítésében és a cég online jelenlétének megteremtésében támogatja a márka fejlődését.

Az elmúlt években a CUKOVY türelmesen és megfontoltan építkezett Tálosi Lívia és György Péter vezetésével, aki egy vonzó jövőképet adtak a brand számára, valamint megteremtették a kiszámítható és skálázható működéshez szükséges alapokat. A CUKOVY mára egy felismerhető, markáns karakterisztikával és egyedi stílusvilággal bíró high-end márkává nőtte ki magát Csukovics Brigitta tervezői látásmódjának is köszönhetően, aki a mindennapi praktikumot, a viselhetőségi szempontokat is szem előtt tartva hívja életre a brand sokoldalú kollekcióit.

A 2018-as év áttörést hozhat a cég életében: a szükséges további tőkebevonás után, a jelentős nemzetközi növekedés tükrében a CUKOVY lehet a magyar kreatívipar és divatszakma következő sikertörténete. Nincs más hátra: GRATULÁLUNK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.