Alkoss a Corvin Rajziskolával és támogass egy jó ügyet!

A Corvin Rajziskola a hagyományos karácsonyi workshopok mellett idén egy különleges eseménnyel is készült az ünnepre, melynek keretében a Magyar Hospice Alapítványt támogatja. A december 16-i eseményen résztvevők nemcsak kibontakoztathatják kreativitásukat, de közben egy jó ügy mellé is állhatnak.

A Corvin Rajziskola workshopjának a Tranzit Art Café ad helyet, az eseményt pedig az iskola tanárai vezetik majd. A rendezvényen a karácsonyi tematikájú díszek és tárgyak kapják a főszerepet: a résztvevők karácsonyi noteszeket, karácsonyfadíszeket és díszdobozokat, illetve képeslapokat készíthetnek. Az eseményt közös forralt borozás teszi még hangulatosabbá.

1

A workshop díja fejenként 1500 forint, mely összegből az iskola 700 forintot ajánl fel a Budapest Hospice Ház számára. A hospice házat működtető alapítvány több mint 26 éve kezdte munkáját, és céljuk, hogy gondoskodást, lelki támogatást nyújtsanak a gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenvedők, illetve hozzátartozóik számára. Munkájuk mindenki számára térítésmentes, így nagy szükség van arra, hogy összefogjunk és támogassuk a tevékenységüket.

Sipos Marica, a Corvin Rajziskola alapítója és tanára a szívén viseli a Budapest Hospice Ház munkájának támogatását, hiszen néhány évvel ezelőtt édesapjának is szembe kellett néznie a betegséggel. Éppen ezért a jó ügy érdekében összefogtak az iskola tanárai és diákjai, akik szívesen adják át tudásukat az izgalmas workshop keretében az érdeklődőknek. A részvételi díj mellett a szervezők szívesen fogadják a kisebb-nagyobb támogatásokat, melyek szintén az alapítvány munkáját segítik majd.

2

Ha érzitek magatokban a kreativitást és ti is úgy gondoljátok, hogy „jobb adni, mint kapni”, akkor találkozzunk szombaton a Tranzitban! Még több információért látogassatok el az esemény Facebook oldalára!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.