Skip to content

Alkoss a Corvin Rajziskolával és támogass egy jó ügyet!

A Corvin Rajziskola a hagyományos karácsonyi workshopok mellett idén egy különleges eseménnyel is készült az ünnepre, melynek keretében a Magyar Hospice Alapítványt támogatja. A december 16-i eseményen résztvevők nemcsak kibontakoztathatják kreativitásukat, de közben egy jó ügy mellé is állhatnak.

A Corvin Rajziskola workshopjának a Tranzit Art Café ad helyet, az eseményt pedig az iskola tanárai vezetik majd. A rendezvényen a karácsonyi tematikájú díszek és tárgyak kapják a főszerepet: a résztvevők karácsonyi noteszeket, karácsonyfadíszeket és díszdobozokat, illetve képeslapokat készíthetnek. Az eseményt közös forralt borozás teszi még hangulatosabbá.

1

A workshop díja fejenként 1500 forint, mely összegből az iskola 700 forintot ajánl fel a Budapest Hospice Ház számára. A hospice házat működtető alapítvány több mint 26 éve kezdte munkáját, és céljuk, hogy gondoskodást, lelki támogatást nyújtsanak a gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenvedők, illetve hozzátartozóik számára. Munkájuk mindenki számára térítésmentes, így nagy szükség van arra, hogy összefogjunk és támogassuk a tevékenységüket.

Sipos Marica, a Corvin Rajziskola alapítója és tanára a szívén viseli a Budapest Hospice Ház munkájának támogatását, hiszen néhány évvel ezelőtt édesapjának is szembe kellett néznie a betegséggel. Éppen ezért a jó ügy érdekében összefogtak az iskola tanárai és diákjai, akik szívesen adják át tudásukat az izgalmas workshop keretében az érdeklődőknek. A részvételi díj mellett a szervezők szívesen fogadják a kisebb-nagyobb támogatásokat, melyek szintén az alapítvány munkáját segítik majd.

2

Ha érzitek magatokban a kreativitást és ti is úgy gondoljátok, hogy „jobb adni, mint kapni”, akkor találkozzunk szombaton a Tranzitban! Még több információért látogassatok el az esemény Facebook oldalára!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s