Mostantól az Írók Boltjában is beszerezheted a Rebellive új számát!

Ahogyan arról beszédes hívószava is árulkodik, a legfrissebb Rebellive print a 21. századi emberi kapcsolatok, szerelmi viszonyok mélyrétegeit kutatja, miközben a zine műfajának sajátos jegyeit is magán hordozza. Egyszerre trashy és intellektuális, továbbá kifejezést nyer benne a vizuális humor, a finom giccs és napjaink életközösség csoportjainak, „posztszubkultúráinak” képi világa.

A Rebellive csapatának második kiadványa mostantól az Andrássy úti Írók Boltjában is megvásárolható.

A Rendezvous különszáma a LOVE edition nevet kapta: ez egy egyedülálló interjú- és fotósorozatot hordoz, mely tehetséges és rebellis alkotópárosokat vonultat fel (Borsos Lőrinc, Horváth M. Judit-Stalter György, Kormos Zsófi Anna-Karcis Gábor, Pattyantyus Dóra-Székey Kriszta, Szombat Éva-Klág Dávid). Az általuk elmesélt történetekben a szerelem és a művészet fonódik össze a kreatív önkifejezés szűrőjén át. A megkapó szerelmi történetekhez készült sajátosan intenzív fotósorozat Szombat Évi munkáját dicséri, aki a párosok közös mindennapi életébe engedett betekintést, az alanyok legintimebb környezetét, saját lakásukat is megmutatva.

Fotó: Szombat Éva
Fotó: Szombat Éva
Fotó: Szombat Éva

Az új szám emellett olyan témákat is boncolgat, mint például a japán szexkultúra sajátosságai, Anna Uddenberg kortárs szobrainak testnarratívái és önmagunk megismerésének furcsa kapcsolata, vagy éppen a meleg gördeszkás csoport jellegzetességei…

Fotó: Zahorján Ivett
Fotó: Boldov Eszter
Fotó: Vivian Fu

A Rendezvous betekintést ad a digitális költészet bitekbe zárt világába is.

A kreatív agymenéseket Vizi András sajátos miliőt hordozó editorialja zárja.

Fotó: Vizi András

Főszerkesztő: Zahorján Ivett | Graphic designer: Szabó Netta | Vezető szerkesztő: Boldov Eszter | Közreműködő szerkesztők: Nemes Sára, Szász Nóra, James Andrew Selby | Fotó: Szombat Éva, Vizi András | Szerzők: Pál Attila Márk, Boldov Eszter, Zahorján Ivett, Borda Réka, Molnár Veronika. Kiadja a REBELMEDIA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.