Új webshop a természetesség és az egészségtudatosság híveinek: megnyílt a Naturika!

Az utóbbi hetekben lázas munkába kezdtem, melynek végre megszületett a végeredménye is: létrehoztam egy webshopot, melynek célja, hogy népszerűsítse a tudatos táplálkozást, az egészséges életmódot és a fenntarthatósági törekvéseket.

Aki mostanában szorosabb kapcsolatban volt velem, az tudja, hogy nagyjából egy éve egy egészségesebb életmód mellett tettem le a voksomat. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek még elhajlások, de nem is gondolom, hogy mindent ki tudok/akarok iktatni, ami örömet okoz – természetesen a káros szenvedélyeimet igyekszem visszafogni és egy idő múlva véglegesen elengedem majd őket. A lényeg, hogy nem vagyok álszent, nem indítok fitness vagy életmód blogot, inkább csak azt mutatom meg, hogy milyen cuccokkal vágtam bele én az életmódváltásba.

Fotó: PomPom Natúrkozmetikum

A Naturika Shop termékpalettájának összeállítását több hónapos kísérletezés és tesztelés előzte meg. A bolt kínálatában a kisebb, designer márkák mellett a nagyobb, országos hírű brandek termékei is megjelennek. Nem csupán értékesítési célja van az oldalnak, sőt! Inkább szeretném megmutatni, hogy az egészségességre törekvést sosem késő elkezdeni, a fenntartható világ építése pedig mindannyiónk érdeke. Kis lépésekkel is elkezdheted a wellbeingre törekvést, amikhez szuper kis cuccokat válogattam neked össze.

Nemcsak a natúrkozmetikumok, bio-, vegán, paleo és mentes élelmiszerek, valamint különféle gyógykészítmények kapnak kitüntetett szerepet a shopon, de a dekor is; természetes fabútorok, valamint a Segítő Vásárlás termékei is elérhetők – a Segítő Vásárlás célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a fogyatékkal élő emberek közreműködésével készített kiváló termékekre.

Nézz szét a shopon és persze: szeresd magad mindennap!

Szöveg: Zahorján Ivett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.