Amikor egy ráktúlélő tini álmát váltja valóra a szakma

Nemrég lettem figyelmes egy Insta posztra, melyet a Stellar Circus nevű, Londonban bázisoló fotóprodukciós cég tett közzé Tóth Fruzsináról, akinek nem kisebb álma van, mint betörni a modellszakmába. A komoly betegségből felépülő, egyébként abszolút tehetségesnek tűnő lányra decemberben bukkant rá a Stellar Circus a Ments életet, Adj vért Közhasznú Alapítvány oldalán. És ekkor már szinte biztosnak tűnt: Fruzsi elindulhat az álmai felé vezető úton…

A Stellar Circus évek óta foglalkozik divatfotózással, így csapatukkal azonnal megegyeztek, hogy segítünk ennek az álomnak a megvalósulásában és elkészítik Fruzsi első profi divatanyagát. Partnerük, a Flashback is elsőre igent mondott a dologra, így az Olajos Tamás fotográfus vezette Stellarosok számára biztosított volt az elsőrangú eszközpark és stúdió.

A stáb szerint, „Fruzsina egy különleges személyiség, és szerencsés, hiszen adottságaival reális esélye van arra, hogy profi modellé váljon. Az együttműködés során sokat beszélgettünk arról, hogy ő milyen ember, milyen nő, hogyan éli meg saját magát, az életét, nőiségét. Kiderült, hogy egy életigenlő, eredeti, extrém ötletektől sem visszariadó, igazán jó fej hölggyel van dolgunk. E tulajdonságait szerettük volna megfogni ebben a sorozatban.”

Olajosék remélik, ezzel a fotózással ők is motiválhatnak olyan embereket, szervezeteket, akik megtehetik, hogy mások életét jobbá tegyék. „Minderre példás lehetőségnek találjuk az Alapítvány kezdeményezését és további sikeres működést kívánunk nekik!” – tette hozzá a fotós.

Model: Fruzsina Tóth, Photographer: Tamás Olajos / Stellar Circus, Producer: Teréz Koncz / Stellar Circus, PA: Eszter Tóth / Stellar Circus, Stylist: Andras Ottó Horvath, Makeup: Emese Balla, Hair: Katalin Barakonyi, Photographer’s Assistant: Balázs Bihari, Studio manager:Ágoston Guitman, Werk: Tom Szélpál, Studio: Flashback Photo Studio

Szöveg: Zahorján Ivett

Hozzászólás