A DVA-nak sem modellre, sem ruhára nem futotta: nudikampánnyal rukkoltak elő a táskatervezők

A szép magyar divatvalóság trashbe hajló látlelete vagy a felszabadult alternatív esztétika highlightolása a panelromantika díszletével: a DVA-s lányok legújabb kampánya, a Prude nem nélkülözi a pikírt humort, miközben arra hívja fel a figyelmet a maga mosolyogtatóan konkrét módján, hogy a táska bizony öltöztet. Mármint szószerint.

A cikk címét nem én találtam ki, Csáki Klaudiától és Kaptay Annamáriától idéztem, akik a napokban engedték ki új anyagukat Facebookon – a kinyilatkoztatás egyfajta fricska a tűpontosan komponált, glamúros divatfotók irányába, de akár ennek a fricskának a fricskájaként is értelmezhető.

30171051_1905946502771230_541867485235688169_o.jpg

Mikor náluk jártam nemrég, azt is megjegyezték, hogy valószínűleg egyeseknél ki fogják verni a biztosítékot a képek, de aki kicsit is ismeri őket, az tudja, hogy nem kell a szomszédba menniük egy kis őrültségért.

A gymbagek, clutchok és övtáskák hozzák a DVA-tól megszokott jellegzetes formákat és textúrákat, ezúttal azonban néhány nőiesebb és feltűnőbb darab is napvilágot látott.

Figyelgessétek a DVA aktivitásait, mert hamarosan még menőbb dolgok jönnek majd ki tőlük, amikhez talán nekünk is közünk lesz. Részletek hamarosan.

Képek: Aradi Nóra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.