Kulturális influencer kerestetik!

Manapság mindenki az influencerekről beszél, influencerekben hisz, ami alól a minőségi kultúra sem kivétel- Csakhogy eddig nem bukkant fel az a személy, aki hűen tudná ez utóbbit képviselni.

A kortársPRos, mint az ország egyetlen összművészeti kommunikációs ügynöksége keresi azt az influencert, aki első lehetne nemcsak Magyarországon, hanem világviszonylatban is ezen a téren. Nem könnyű terep a kultúra, hiszen magába foglalja a képzőművészetet, színházat, filmet, könnyűzenét, komolyzenét, táncot és még sok más témakört is. Ezért feltétlenül fontos, hogy a következő személyiségjegyekkel rendelkezz:

  • Legyél 23 – 35 év között!
  • Legyél önazonos, nyitott és kíváncsi!
  • Tudj kérdezni, és legyél türelmes!
  • Legyél pörgős, lásd meg a lehetőségeket!
  • Ismerd a hazai kulturális életet alapszinten!
  • Rendelkezz alap technikai ismeretekkel (videó készítés, vágás)!

Az ügynökség mindenben segít, hogy elérd a céljaidat. Megtanítja, hogyan legyen naprakész tudásod az Instagram, Youtube és Facebook használatában. Átadja neked azokat az ismereteket, amelyek a célcsoportok eléréséhez szükségesek. Megismertet művészekkel és projektfelelősőkkel. Bejuttat bármilyen kulturális eseményre.

Amennyiben érdekel a lehetőség, a következőket kell tenned:

  1. Küldj egy videót, amelyben maximum 2 percben mesélsz magadról!
  2. Küldj egy videót, amit készítettél már a saját stílusodban – bármilyen témakörben és koncepcióval. Az a fontos, hogy lássanak téged munka közben.

A felvételeket Youtube vagy Vimeo linken küldd el ide: info@kortarspr.hu

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 27., hétfő 12 óra. Hajrá!

Kiemelt kép: news.artnet.com

Hozzászólás