Kelet-közép-európai művészek és designerek brit piacra lépését támogatja az ArtConscious!

Hamarosan elkészül a London bázisú ArtConscious platform, mely többfókuszú online piactérként Közép-Kelet-Európa képzőművészeinek, divat- és formatervezőinek nyújt lehetőséget a nyugati, főleg az angol műtárgypiacon való bemutatkozásra és értékesítésre. A platform divat és designmenedzsere a Rebellive alapítója, Zahorján Ivett, így a projektnek Rebellis vonatkozásai is lesznek a közeljövőben.

A hazai szellemi háttérrel működő, innovatív website és a 2019-ben megjelenő mobilapplikáció arra a problémára kíván megoldást nyújtani, hogy a régió kreatív alkotói, művészeti intézményei alulreprezentáltak mind a brit, mind a globális piacon.

Az ArtConscious célja, hogy minden igényt kielégítő közvetítői  és értékesítői feladatokat lásson el, válogatott partnereit pedig hitelesen prezentálja a nyugati vásárlóréteg felé.  E célok elérése érdekében az ArtConscious egyedülálló felhasználói élményt nyújtó megoldásaival széles körben lefedi a közép-kelet-európai kreatív szcénát. Tájékoztatást ad a legújabb divattal, designnal, képzőművészettel kapcsolatos hírekről, eseményekről és trendekről. Partnereit a közösségi médián keresztül és egyéb megjelenések formájában is bemutatja, reklámfelületei és hírlevelei révén megosztja az egyes területek legfontosabb szereplőinek újdonságait. Intelligens kezelőfelületének segítségével pedig felismeri a vásárlók egyedi igényeit.

Az ArtConscious jelenleg is várja a régió kiemelkedő designereinek, művészeinek jelentkezését! Festmények, szobrok, fotók, grafikák, női és férfi öltözékek, kiegészítők, cipők, ékszerek, design tárgyak készítői, galériák, üzletek és egyéb intézmények egyaránt megjelenést kaphatnak az oldalon november 8-áig egy egyedi early bird ajánlat keretében.

A weboldal munkatársaival és partnereivel egy budapesti és egy londoni launch partyn is találkozhatnak az érdeklődők.  A projekt hivatalos partnere a HiVentures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és QuantumLeap Innovációs és Iparfejlesztési Kft.

Kiemelt kép: Gabriella Veszprémi

Hozzászólás