Művészet, divat, design: kint a Rebellive 3. száma!

Örömmel jelentjük nektek, hogy ma megjelent a Rebellive zine különkiadása, mely az ArtConscious nevű online művészeti piactér közreműködésével készült el. A londoni bázissal rendelkező platform, mely Közép-Kelet-Európa képzőművészeinek, divat- és formatervezőinek nyújt lehetőséget a nyugati, főleg az angol műtárgy piacon való bemutatkozásra és értékesítésre, holnaptól válik elérhetővé a nagyközönség számára.

Az innovatív startup és a Rebellive összefogott, hogy egy egyedi kiadvánnyal mutassa be a projektet és kiemelt partnereit a londoni, valamint a magyar közönségnek. A zine kísérletet tesz arra, hogy a kortárs kelet-közép-európai képzőművészeti, valamint design és divat szcéna legfontosabb történéseit keretbe foglalja, emellett interjúkkal, artist statementekkel mutatja be a régió fontos alkotóit, a teljesség igénye nélkül.

OST Konzept (fotó: Eva Deák)

A zine révén közelebbről megismerhetitek például a Lavor Collectiove Galériát, az Art Factory Budapestet, az Art Label Budapestet, a Kortárs Műgyűjtő Akadémiát, az AR City Budapestet, valamint olyan művészeket és designereket, mint Horváth Lóczi Judit, Hámori Anett, Julita Malinovska, a Prototip Studio vagy az EMKO brand.

Art Factory Budapest (fotó: Csudai Sándor)

A zine-t a holnapi londoni, vagy a 15-ei budapesti launch partyn tudjátok beszerezni, ahol izgalmas AR kísérlettel és finom italokkal várunk benneteket! Kiemelt kép: Agata Zychlinska: Beach and pool

Hozzászólás