FASHION

Ezeket a dealeket semmiképp sem hagyhatod ki a Black Friday alatt!

A helyzet az, hogy nem vagyunk a Black Friday és a velejáró felhajtás nagy rajongói, de van néhány kedvenc márkánk és webshopunk, amelyeket ezen a nemzetközi kedvezménynapon is bátran ajánlunk. A sorban állás és az üzletekben kialakuló csataterek elkerülése érdekében most azokat a pénteken startoló akciókat gyűjtöttük egy csokorba nektek, amelyek online is elérhetőek, így kényelmesen, otthonról is beszerezheted az ajándékokat a családnak vagy saját magadnak. Bankkártyákat izzítani, mutatjuk, hol érdemes ezen a hétvégén körbe nézni!

CUKOVY

Karakteres darabok, nőies szabásvonalak, játékos részletek – a CUKOVY őszi-téli kollekciójában a széki népviselet jellegzetes elemei modern jegyekkel keverednek, ezzel alkotva tökéletes összhangot a kortárs divat és a népi kultúra szerelmeseinek. Egy puha, meleg kabát, egy feltűnő szoknya vagy egy kényelmes sweatshirt? Csütörtök éjféltől péntek éjfélig a márka őszi-téli kollekciójának minden darabja 40% kedvezménnyel kapható. Ne maradjatok le!

Fashion Days

A Fashion Days-nél a Black Friday már csütörtökön, a kora esti órákban elstartol. Nemzetközi divatmárkák széles kínálatában kutathatunk gardróbunk legújabb darabjaiért, de akár néhány karácsonyi ajándékot is kihúzhatunk a listánkról, hiszen a ruhák és kiegészítők között minden korosztály megtalálhatja kedvencét. Ráadásul ezen a hétvégén akár 80% kedvezményt is kapunk vásárlásainkra! Ugorjatok majd fel az oldalukra, megéri!

The Body Shop

A The Body Shop-nál úgy döntöttek, nem várnak november 23-ig az idei Black Friday ajánlatokkal – már november 19-től életbe lépett idei fekete pénteki akciójuk, amely 40% kedvezményt biztosít minden vásárláshoz, de az ingyenes házhozszállítás sem maradhatott el. Sőt, a nagy népszerűségnek örvendő Black Friday Tote Bag is visszatért. A 10 különböző termékkel megpakolt vászontáska értéke körülbelül 140 dollár, de az akció keretein belül 40 dollárért, azaz nagyjából 12 500 forintért a miénk lehet ez a csodapakk.

ASOS

Az ASOS webshopjára idén is érdemes elnavigálni a Black Friday alatt. A visszaszámlálás már elkezdődött, de pontos számokat még nem tudunk mondani, így a tavalyi akcióból indulunk ki. 2017-ben minden darab árát 20%-kal csökkentették, de a kedvezmény mértéke akár 70%-ig is felszökhetett. Ha az ASOS-nál jártok, vessetek egy pillantást az Outletre és a Marketplace-re is, ahol igazi kincsekre bukkanhattok!

GLAMI

Végül, de korántsem utolsó sorban álljon itt egyik kedvenc platformunk, melynek segítségével szinte minden menő dealre egy helyen csaphatsz le! A 2013-ban alapított GLAMI egy éve van jelen a magyar piacon, és kizárólag a divattal és életmóddal kapcsolatos termékek, stílusok, márkák közt kalauzolja a vásárlókat. Összegyűjti és különböző kategóriák szerint rendszerezi a legnépszerűbb divattermékeket, egyedi stílustippeket és érdekes információkat ad. A legjobb az benne, hogy egyetlen weboldalon több egyedi termék is beszerezhető a legmenőbb márkáktól. A GLAMI Black Friday akciója november 23-ától november 26-ig tart, úgyhogy egy egész hétvége áll rendelkezésedre arra, hogy a legjobb fashion dealek közt keresgélj. Merülj el a divatmenyországban a GLAMI-val!

 

You may also like...

1 Comment

  1. Kèep sharing, stay motivated

Hozzászólás