Printek, sportos részletek, retró feeling: ezeket a cipőket ajánljuk tavaszra!

A fashion week szezon közepén járunk, alig győzzük mustrázni a kifutón látott trendeket, de hogy ne csak az elérhetetlennek tűnő designer kreációk közt szemezgessünk, úgy döntöttünk, összegyűjtünk nektek néhány menő, Magyarországon is elérhető cipőt/cipőtrendet, melyek a következő hónapokban is meghatározóak maradnak, és jól beépíthetők mindennapi viseleteinkbe, kényelmesek, praktikusak és látványosak. Jöjjenek kedvenceink!

Hiking boot trend: Tamaris bakancs

Egyre több high street márka rukkol elő saját interpretációkkal a konstans népszerűségnek örvendő túrabakancs trendre válaszolva. Akár hegymászás, akár városi nomád életmód, a Tamaris által piacra dobott, Gucci hiking bootra hajazó modell minden terepen biztosítja számodra a kényelmes és cool viseletet. A Tamaris cipők közt válogatva nehéz kiemelni kedvencünket, de végül az alábbi kreációra esett a választásunk.

Sneakerology, avagy Nike Air Huarache Run 

A hagyományos sportmárkák mellett ma már a high fashion brandek is előszeretettel rukkolnak elő menő sneaker modellekkel, elég, ha csak a Balenciagára gondolunk. A Nike Air Huarache Runnal időbe telt, mire megbarátkoztunk, de rá kellett jönnünk, hogy a Desert Sand/Summit White finom, lágy tónusai és a modellre jellemző stabil, kényelmes és egyedi kialakítás együtt egy remekbe szabott, hosszú távon is viselhető cipőt ígérnek.

Retro elegancia a Vagabonddal

A hetvenes éveket idéző vastag sarkú design többek közt Tomcsányi Dórit is elcsábította, aki legutóbbi fashion weekes bemutatóira a Vagabond darabjait választotta. A Vagabond női cipők pozitív ismérveit azt hiszem, nem kell bemutatnom, a markáns, edgy stílus, a minőség és a komfort minden egyes darabot egyaránt jellemez. Mi most a natúr bőrből készült Eve vastag sarkú cipőt ajánljuk neked tavaszra!

 

A printek mindenek felett: Larino bokacsizma

Az állatminták soha nem látott örvénye szabadult ránk az elmúlt szezonokban, és elmondhatjuk, hogy legjobban a leopárd minta hasított. Ha már kiválasztottad a jól bevált, fekete alapdarabot tavaszra a bokacsizmák közül, itt az ideje, hogy nyiss a bátrabb megoldások felé is! Ehhez remek választás lehet a Larino rövid szárú, magas sarkú bokacsizmája, mely egy laza farmerhoz éppúgy passzol, mint egy business casual szetthez.

Művészi minimalizmus: DYAN

A DYAN márka a szimmetriával és aszimmetriával játszik, az elegáns vonalvezetést geometrikus formákkal kombinálja. A kortárs stílus és a finom megoldások találkoznak a DYAN cipőknél, melyet legfrissebb, Invert névre keresztelt kollekciójában is tetten érhetünk. A kollekció általunk legszebbnek tartott darabjai amellett, hogy művésziek és letisztultak, kiváló társak egy hosszú szaladgálós naphoz.

Neked melyik cipő nyerte el leginkább a tetszésedet?