A New York Fashion Weeken mutatta be új kollekcióját a magyar Whispering Wind!

Nem rég ért véget a New York-i divathét, melyen ezúttal egy fiatal, ígéretes magyar ruhamárka, a Whispering Wind is bemutatkozhatott. A brand közel egy éve dolgozik azon, hogy jelentős külföldi eseményeken, üzletekben is jelen lehessen – elsősorban az amerikai piacon való terjeszkedés a cél. Hanna kreációi jelenleg egy magas presztízsű, Soho-ban található luxusüzletben, a Dreams On Air-ben is megtalálhatók – egy, az üzlettel való kollaboráció keretében a Whispering Wind Jordan Landes-Brenman influencerrel, tévés személyiséggel is dolgozott tavaly decemberben. A márka kreációi az amerikai Dreams On Airen kívül egy budapesti (Home of Fashion) és egy Kuala Lumpur-i retail butikban (TANGS) is megvásárolhatók.

A Whispering Wind a New York Fashion Week egyik hivatalos side eseményén mutatta be új kollekcióját a divathét VIP meghívottjainak. A program, mely az előkelő, a húszas évek stílusában kialakított Elsie Penthouse-ban zajlott, nagy sikerrel zárult, és a jövőbeli megjelenések, együttműködések szempontjából is ígéretesnek bizonyult. A CFDA NYFW programnaptárában is jegyzett esemény vendéglistáján a divat, a popzene és az üzleti élet krémjéhez tartozó hírességek is szerepeltek, többek közt Jeremy Carver, akit a népszerű Empire sorozatból ismerhetünk, Deborah Fenker modell és Brad Walsh zenész is. A hivatalos divathét program házigazdája David Arquilla modell, színész volt.

A 2015-ben alapított Whispering Wind kollekciói a nőies elegancia jegyében születnek. A tervező alkalmi stílusú ruhadarabjai amellett, hogy exkluzívak és kifinomultak, kényelmesek és praktikusak. A márka számos alkalommal jelent már meg olyan világhírű magazinok hasábjain, mint például a BritishVogue.

A Wishpering Wind tervezője, Cserkuthy Hanna már gyermekkorától fogva arról álmodott, hogy egyszer divattervező lesz. Kollekciói tükrözik a szabadság, a kényelem és a nőies elegancia iránti vágyát, amelyet mind az alkalmi ruháiban, mind az esti viseletekben igyekszik kifejezni. A Whispering Wind révén Hanna fő célja, hogy támogassa a nőket abban, hogy kifejezzék szofisztikált, egyedi ízlésvilágukat és közben megtalálják személyes stílusukat.

Fotók: Aly Kuler