Nora Sarman Bridal: Pastoral kampány

Megérkezett a Nora Sarman márka 2019-es kollekciójának kampányanyaga – a kollekciót az a gondolat inspirálta, hogy életünk legszebb, legdrágább ruhájában is érezzük magunkat önfeledten, a legnemesebb hernyóselymeket, a legfinomabb csipkéket is hordjuk kényelmesen és fesztelenül.

A kollekcióban a külön topok és szoknyák arra adnak lehetőséget, hogy azokat ne csak egy-egy jelentős eseményen viseljük, hanem más darabokkal társítva újra és újra felvehessük őket. Ezen elgondolás mentén sokféle különleges csipketopot, szoknyák és nadrágok számos variációját álmodta meg a tervező, így könnyedén összeállíthatjuk a személyiségünknek leginkább megfelelő menyasszonyi vagy alkalmi szettet, amely nem csak egy napra szól.

A kollekciót az angyali fehér uralja, melyet fekete és pasztell ripszszalagok, bársonyövek egészítenek ki. A Nora Sarman menyasszonyi ruhák természetes alapanyagokból készülnek, kényelmes pamutcsipkékből és éteri hernyóselyem muszlinból. Hímzett illúziótüll, leheletvékony chantilly csipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszítik a ruhákat, a pókhálóvékony alapból levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagymúltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander Mc’Queen.

A kollekciót a Vecsei Millinery különleges kalapjai és a ruhákhoz illő Nora Sarman fátyolkollekció egészíti ki. Választhatunk egyszerű puhatüll fátylat vagy akár háromdimenziós virágokkal telehintett darabot is.

A Nora Sarman ruhák a Fehér Szalon Bridal Boutique-ban érhetőek el, a teljes kollekciót pedig a norasarman.com-on is megtekintheted.

_

Fotó: Zsólyomi Norbert, haj: Végh Virág, smink: Kozian Fanni, modell: Hanna, Attractive Models, kalap: Vecsei Millinery, bútorok: Woodelier